Tämän viikon torstaina 3.11. klo 9 tulee myyntiin tämän syksyn värikkäin yhteistyömallisto, KENZO x H&M. Olen vilkuillut tässä kuukausien aikana H&M:n maistiaisia tulevasta ja katselin myös muotinäytöksen, tutustuen samalla koko mallistoon. Fiilikset ovat matkan varrella vaihdelleet hämmästyksestä epäuskoisuuteen, mallisto on yhdellä sanalla sanoen älytön.

Pinkin ja punaisen tiikerikuosin yhdistäminen samaan teddytakkiin on aika älytöntä. Tai sanotaanko niin, että se tuskin kosiskelee suuria massoja. En ihan äkkiseltään keksi kovinkaan montaa niin rohkeaa pukeutujaa, joka vetäisi tuosta vaan ylleen vaikkapa nämä seuraavat kolme vaatetta. 

Barbie-nukeillani oli vaatekaapissaan 80-luvulla samanlaisia vaaleanpunaisia unelmia: 

Älytön ei kuitenkaan ole yhtä kuin käyttökelvoton, vaikka odotankin mielenkiinnolla että kuka näitä vaatteita ihan oikeasti vetää ylleen. Etenkin Suomessa. Kaupallisuus täällä pohjolassa tarkoittaa yleensä jotain hieman hillitympää. Katukuvaan tulisi ainakin talviaikaan piristystä värikkäistä teddykarvatakeista!

Muoti on siitä ihana asia, että sen merkeissä uskalletaan hullutella. Olen itse sitä mieltä, että kiinnostavuus löytyy yleensä epäsovinnaisuuksista ja överit on aina parempi kuin vajarit. 

Vaikka Kenzo ei pääsääntöisesti ole omaa tyyliäni, mallistosta löytyi kuitenkin pari kiinnostavaa vaatetta, joita vakavasti harkitsen. Erityisesti tuo tummansininen muhkea hame soveltuisi vaatekaappini täydellisesti, joten ehkä pitää olla asemissa torstaina: 

Uskallan veikata, että noista neutraaleista collegepaidoista käydään suurinta kisaa.

Mitä mieltä olette, onko sormet näppäimistöllä 3.11. vai jääkö kissakuosit väliin?

Kommentit (14)

Fairyport
1/14 | 

Täältä ainakin löytyy yksi ennakkoluuloton hulluttelija, joka ei malta odottaa, että pääsee haalimaan mallistosta täytettä garderobiinsa. Niin ja nyt ei puhuta näistä hillityistä vaatteista, vaan listallani on ainakin yksi värikäs mekko ja tuo kuvien lippis. Syys-look uuteen uskoon ;)

ssssssssssssssonja
4/14 | 

Niiden jotka näistä villimmistä kuoseista nyt innostuu kannattaa malttaa mielensä. Tulevat olemaan suuri osa alennettuun hintaan rekeillä viimeistään vähän ennen joulua... Näin kävi myös jonkun aiemman yhteistyömalliston hullumpien vaatekappaleiden kanssa vaikka mallistoa jonotettiin tyyliin yön yli. Niitä oli ihan hirveästi alessa myöhemmin. 

Meizi Mandolin
5/14 | 

Toi kolmen rivi on ihana! Mä ostaisin tuon takin, mutta taidan tyytyä vaan kollariin. Haalari kiinnostais kovasti kans. Älkää nyt olko niin vakavia! Mitä sitä alea odottamaan, kun marraskuussa just pitää saada värejä. 

Meizi Mandolin
6/14 | 

Tiedätkö Nelliina, mihin Helsingin-liikkeisiin mallisto on tulossa. Pakko saada :-D

Happy
7/14 | 

Kiitos! Sain scuba-hoodien!! Kun pääsin kotiin, sen hinta oli eBayssa melkein 300 euroa! En myy :-) Melkein kaikki oli jo pe iltapäivällä mennyt kaupoista, ettei hirveästi tarvitse varautua tämän malliston aleen. Melkein ostin silkkisen kääntöjakun mutta tajusin ennen kassaa et en sitä oikeasti käyttäisi. Tämä oli hirveän hauskaa! Mahtavat värit ja ihanat tuotteet ?

Halina
8/14 | 

Näin tänään mallistoa forumin h&m: ssa ja jäljellä oli vielä ainakin mekkoja ja noi kreisit korkkarit! Katsoin kenkiä lähempää, mutta oli niin huonolaatuisen näköiset kengät 200e kengiksi, että en kyllä ehkä itse ostaisi vaikka mageet oli muuten! :D hauskaa että tulee övereitäkin mallistoja! Itse on h&m brändinä enää kannata, mutta valitettavasti lähes ainoastaan sieltä löydän melkein kaikki opiskelijahintaiset peusvaatteet silä mitoitukset osuu kohdalleen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010