Otsikon kysymykseen on minun kohdallani suurilta osin vastauksena: ei eroa mitenkään. Viihdyn helpoissa mekoissa duunista vapaalle ja toiseen suuntaan. Jättisuuret paidat tekevät kuitenkin poikkeuksen kaavaan, ne edustavat minulle äärimmäistä mukavuutta. Tämän seuraavan vaatekerran voisin nimetä vapaa-ajan asukseni, sellaiseksi jossa viihdyn. 

Käytiin sunnuntaina aamupäiväkävelyllä Rapolanharjulla, sillä päivä oli kerrassaan upea. Näköalat harjulta yli Vanajan ovat huimat, etenkin nyt kun näköalatasanne on saatu valmiiksi. On hienoa, että meillä on lähellä näin kauniita retkipaikkoja. Tyttären kasvaessa kävelymatkatkin pitenevät, mutta nyt vielä toistaiseksi retket on suunniteltava lapsen jaksamisen mukaan. Tästä syystä Rapolan linnavuori on toimiva paikka meille, sillä siellä voi valita lyhyen lapselle sopivan rengasreitin.

Saappaat: Sorel / Pipo: Myssyfarmi / Neule: Pura (saatu blogin kautta) / Kaulahuivi: Uhana Design / Reppu: A+more

Täytyy joskus vetää lenkkivaatteet niskaan ja lähteä kiertämään aikuisten kesken Rapolanharjua oikein kunnolla, käydä kalmistoja katsomassa ja tutkia aluetta muutenkin enemmän. Iso suositus tälle paikalle retkikohteena.

Kommentit (8)

Niksu8
1/8 | 

Kiva kun katsot kuvissa enemmän ylöspäin kuin yleensä, tulee heti reippaampi vaikutelma!

Vierailija
2/8 | 

Ihmettelen aina miten ihmiset pitää samoja vaatteita kotioloissa ja töissä. Riisun aina kotiin tullessa heti vaatteet ja vaidan kotivaatteet päälle, en pystyisi ikinä oleen kotona sukkahousut, mekko tai farkut päällä. En myöskään käytä ulkoillessa samoja huiveja/hattuja kun töihin mennessä. Työvaatteet ja vapaa-ajan vaatteet on erikseen. Onkohan muita jotka ajattelee näin :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Mä taas ehdottomasti olen samoissa vaatteissa koko päivän, paitsi jos vaatekerta on ollut joku kunnon viritelmä tylliä, alustylliä ja muuta härpäkettä :D ja sukkahousuthan on maailman rennoin asu vrt vaikka farkkuihin, jotka on ihan yhtä tuskaa!

Hikilenkille minullakin toki on liikuntavaatteet erikseen huiveja myöten, tai vähintään niiden vaatteiden täytyy kestää kunnon pesua.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Vierailija
4/8 | 

Olen etsinyt tuon tyylistä nahkaista reppua jo pitkään ja tuo A+moren versio näyttää täydelliseltä, mutta sitä ei ole enää myynnissä, harmi... Täytyy jatkaa etsintöjä.

nannee
5/8 | 

Mutta entäs nuo housut, mistä ne? Näyttävät täydellisen peittäviltä tuntuukuineihousujaolisijalassakaan -housuilta. Siksi kyselen :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010