Lehtifriikille tiiliskivimäisen kiiltäväpaperisen muotilehden kolahtaminen postiluukusta on yksi kuukauden parhaita hetkiä. Vaikka sitä aina välillä puidaankin, kuinka me bloggarit olemme perinteisen lehdistön turmioksi, saanen olla eri mieltä. Maailma voi olla täynnä ihania bloggareita, mutta mikään ei korvaa iltapäiväkahvihetkeä tuoreen muotilehden kanssa. Ei. Mikään.

Rakkaan työllistäjäni Olivian ilmestymispäivä oli tällä kertaa erityisen mahtava koska: a) sen mukana tuli mustikkalakua :D (muistetteko kun himosin kyseisen karkin perään viikko pari sitten? Oli ihan taju hyvää nam!) b) olin taas kerran ylpeä lukijastani, tällä kertaa myohmy:sta, jonka kommentti oli nostettu palautepalstalle. En tiedä miksi riemuitsen joka kerta, kun jonkun teidän kommentti on lehdessä, mutta se nyt vaan on kivaa.


g8

g8


g7

g7

c) naapuritontille on muuttanut Strictly Style -blogi eli tukkajumala Mrs. V! Terrrrrvetuloa!


g6

g6

Koska yksi suosikkipalstoistani Oliviassa on loppukevennys eli Miten nyt suu pannaan? ....


g5

g5

...tein siitä oman version. Ha!

Miten nyt suu pannaan, Niina, jos saisit seuraavia kommenteja blogiisi?


g9

g9

Saku väittää, että luen kommentteja aina ilmeellä, naamasta kuulemma voi päätellä mitä mieltä olen kyseisestä kommentoijasta :D sen perusteella olen siispä 99% ajasta kunnon megahymy korvissa. Kiitos siitä ihanat!

Kommentit (24)

Tuijja
1/24 | 

haha! :D Anteeks nyt vaan mutta repeilen täällä sulle :D Ihan mahti toi sun "mites nyt suu pannaan" :D (Tää päivä kaikenkaikkiaan on mennytkin hyvin! Tuntemattomilta Itärajan naapureita autettu ja saatu lahjaksi naminami suklaata ja nyt tää sun juttu!:D)

Strictly Style
6/24 | 

Hahahahah :D Kiitos ihanuus! Niin kunnia kuule olla vieressäsi/vieressänne täällä! Ja repesin ihan totaalisesti tukkajumalalle?!:D Introduce us will you? :D

7/24 | 

Tuitui höpönassu! <3

Toi palsta on munkin mielestä loistava, tosin jos itse joutuisin siihen niin kuvat eivät todellakaan olisi julkaisukelpoisia! :D

Ja hei kuule psst, Turussa ois ekat jokilaivat jo auki ;D Johdatan urheilullisen minäsi turmion teille, mwahahaaa!

Embo
8/24 | 

Sun blogi nyt yksinkertaisesti vaan on niin ihana, niinkuin koko nainen muutenkin! :)

Liian harvoin tulee kommentoitua, mutta kirjoitustyyli ja kaikki kolahtaa vaan ihan täysiä. Täältä löytyy inspiraatio! <3

Anttu
10/24 | 

Tää postaus piristi kyllä päivää lähes yhtä paljon kuin tuo ihana auringonpaiste :D Ja kiitti vaan sinun (ja sen mainoksen, joka pyöri tuolla bannerissa) nyt tekee mullaki mieli mustikkalakua... murh! ;D

Thym
13/24 | 

Ihana postaus! Ihan huippuja ilmeitä. Miten ihmeessä saat ne kuvattua noin hyvin? Nimim. Kuvaudun aina idiootin näköiseksi

15/24 | 

Lehden tulo postilaatikkoon on aina yhtä ihanaa ja parasta onkin olla nyt hoitovapaalla, kun saa lehden käsiinsä heti, kun postimies on tipauttanut sen laatikkoon. Eikä tuollaiset lakut ole yhtään pahitteeksi.. voisivat laittaa joka lehden mukana tulemaan hieman karkkia.

Siiri
17/24 | 

Haha, huippu postaus! :D Ja asiasta kukkaruukkuun, kirjoittelit helmikuussa GOSH Extreme art eye linerista, iiiiiso kiitos siitä! Muistin kehusi nyt kun pohdin että millä ihmeen tärpätillä pakkeloin silmäni lauantaina kun pitäisi mennä hautajaisiin ja näyttää silti ihmiseltä. Marssin sokkarille ja nappasin kyseisen linerin matkaani, kotona sutaisin siitä vielä viirun käteeni testatakseni miten se kestää. No, hyvin! Eipä lähtenyt edes fairy super hyper platinumilla pois :D Näitä joutuu ehkä hankkimaan lisää eri väreissä, pelkkä musta tuntuu kevään tullen niin kamalan tylsältä :)

18/24 | 

Ähyhyyy!!! :D Hauska tuo mites nyt suu pannaan -juttu! Oot muutenkin ihanan höpsö noitten sun sanan käänteiden kans, mutta aina puhut niin asiaa! :)

-
19/24 | 

no voi hyvänen aika! tuli sellainen lämmin ja pörröinen olo kun soot niin söötti ja hassu! :3

Sonjjja
20/24 | 

Hahahhah, ihania ilmeitä! Poikaystäväkin sano että viimenen kuva kuvastaa muakin täydellisesti (:

Pomppulinna
21/24 | 

Anteeks vaan, mut sä oot ihanin! Ja niin hullua (KUKKUU) se onkin, mut on ihan silleen olo et oot kaveri! Mutku sä oot niin lämmin ja positiivisuutta jakava, niin siit se varmaan johtuu :b Ja just sanoin miekkoselle että mä en ymmärrä miten kukaan jaksaa lukee muita muotiblogeja, musta ne kaikki on ihan dadaa, silti siunaus heille :D Nojoo... mut anyway, oot PARAS!

myohmy
24/24 | 

Tämä oli muuten viikon paras lomalta paluu yllätys, että kommenttini oli poimittu lehteen. :D En ole loman jäljiltä vielä hakenut posteja, joten odotan innolla omaa lehteäni ja tuota lakua, mums.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012