Ai että kuulkaa, Fast and the furious 5 oli todella sen kuuden euron lipun arvoinen! Minulla on äärimmäisen huono maku elokuvien suhteen, en katsele puolalaisia taideleffoja vaan hykerryttävän kliseisiä ja viihdyttäviä autoleffoja. Ja robottileffoja. Ja Indiana Joneseja. Ja vanhoja Bondeja. Veijarimiehet, hienot autot ja robotit, mitä muuta sitä kaipaa. Pieni (no okei iso) paikka sydämestä löytyy myös ääliökomedioille, kuten Dude wheres my car, Vain frendejä ja ikirakkaani Mel Brooksin Dracula: Dead and loving it! Siitä on vaikea vetää enää paremmaksi. Minä ja siskoni osataan kaikki vuorosanatkin ulkoa! Jokohan tässä tuli nolattua itsensä tarpeeksi :D

Leffa-asuna rento hennesin raitatunika, kirppislaukku ja Parikan rusetteja.


l4

l4


l5

l5


l2

l2


l3

l3

Siskoni on sitä mieltä, että Vin Diesel on hotimpi kuin Sean Connery. Miten on? Tehoaako nykyajan action hero vai Ainoa Oikea James Bond? Eli tähän se legendaarinen kysymys että Kumman kaa!

Kommentit (49)

Pipsa
4/49 | 

Uusi kamera? Oot kauniimpi ku aikoihin! Tai siis ainahan sä kaunis oot mut näis jotenki satuhahmon näköinen, semmoinen...eteerinen? Sä kannat tyylis niin hyvin.

hempukka
5/49 | 

Dieselin veisin baarista kuumana ja kosteana iltana kotiin, Connoryn ottaisin mukaan trooppiselle saarelle. Ah, ihania molemmat!

noora
6/49 | 

Aivan ihana asu, etenkin kengät! Itseltähän löytyy kyseiset kengät puuterin värisenä! <3

Iidis
7/49 | 

Connery. Ehdottomasti. Dieseliä en voi sietää (meinasin taas kirjoittaa Vince Neil), mutta vaikka sitäkään seikkaa ei huomioitaisi niin, siltä vastaus on Connery. Eihän sitä charmia voita kukaan! :)

9/49 | 

Sean Connery, todellakin!!

Mua on aina vähän ärsyttäny veijarimiehet, ainaki jos ne on rikkaita ja lihaksikkaita. Tykkään enemmän veijarinaisista!

tannttu
10/49 | 

Minäkään koskaan ole ymmärtänyt taideleffojen päälle, räminä + muut hömpät käy paremmin :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
11/49 | 

sini: ai jaa :D kiitos!

pispa: häh, ihan normipäivä tää oli ulkonäöllisesti :D ehkä se on toi pinkki huulipuna? Ei ole uutta kameraa, mutta hyvä valo oli kuvata :)

hempukka: ahahha toi pitkälti summasi omatkin ajatukset :D

noora: siis mitä häh, onko noita puutereina!! En ole ikinä nähnyt :o

Iidis: oon ollut lapsesta asti umpirakastunut Conneryyn, ei siihen paljon kuumaääniset nykysankarit vaikuta ;)

M: siihen rakkauskategoriaan, joka vetää ylitse ihan kaikista muista <3 Tim Burton on paljon enemmän kuin pelkkää turhanpäiväistä viihdettä, se on elämä!

peps: oikea vastaus :D mulla on kyllä sydäntä veijarimiehille, sellaisille herrasmiesveijareille, ei nykyajan playereille yök.

tanttu: sama juttu, kaipaan leffassa kunnon meininkiä ja irtiottoa arjesta :) plus olen täysin keskittymiskyvytön, eli tietynlaisten leffojen katsominen aiheuttaa melkein fyysistä tuskaa, kun ei voi samaan aikaan ajatella sataa eri asiaa vaan pitää keskittyä.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

12/49 | 

Ymmarran ehka jotenki etta Vin Dieselin aani miellyttaa joitakin ja itsekin voisin olla samaa mielta, jos herralla olisi paperipussi paassa. Sehan nayttaa ihan sheivatulta gorillalta! :D

14/49 | 

No noista Vin Diesel. Koska mun mielestä Roger Moore on paras Bond. Connery on paljo parempi näyttelijä nyt vanhempana ukkona :) En oikeen tykkää siitä Bondina. Näin on. Mutta nuo kaikki Fast and the Furious -leffat on ihan parhaita!

15/49 | 

... Me jätettiin liput käyttämättä kun oltiin saatu ne. Todettiin kun mun sisko oli ihan mehuissaan siittä niin me ei kestetä sitä.. Olen taas niiden puolalaisten taidehömppien ystävä.. Tai kaiken jossa saa käyttää aivoja tai se miellyttää mun esteettistä silmää muuten pitkästyn kuoliaaksi.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
17/49 | 

sandra: oh no! Sun siskolla on hyvä maku :D mä en pysty katsomaan keskittymistä vaativia leffoja, en vaan ihan oikeasti pysy paikallani kahta tuntia, puhumattakaan, että saisin pidettyä ajatukseni kasassa niin kauan... Lukeminen on melkein ainoa tilanne, milloin pystyn kohdistamaan ajatukseni aivan täysillä yhteen asiaan tuntikausiksi, elän ilmeisesti jotenkin siinä fantasiamaailmassa niin täysillä mukana ja rakentelen kirjan mukaan mielikuvia, että se ei tunnu edes keskittymiseltä. Terveisin keskittymishärö

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

18/49 | 

Mä en edes tiennyt, että Fast and the furious leffoja on tullut niin monta, oon nähnyt sen ensimmäisen ja siinä kyllä Vin Diesel oli herkku, eli varmaan se on tuo vitonenkin katsottava :)

Ja olen samaa mieltä Connerysta, se on ainoa ja oikea Bondi!!!

Kit
19/49 | 

Mun mielestä ihan parasta on teinileffat (niiden katsominenhan ei katso ikää)! Katson aina tippa linssissä niitä maailman arvattavimpia juonenkäänteitä. Parhaat ovat ehdottomasti ne missä presidentin/kuninkaallisten lapset menee tavalliseen yliopistoon/muuten tavallisten ihmisten pariin ja rakastuvat : D Myös scifileffat on mahtavia.

Kirsi
20/49 | 

Hellöy, henkkatunika :) Onks kevään mallistoa? Hinta? Materiaali. Minä <3 tunikat :D

21/49 | 

Just alkuviikosta kävin tuon pätkän kattomassa, ehm ihan vaan siks et halusin nähä Vin Dieselin. Ei ollu tossa ihan niin hotti ku aiemmissa Hurjapäissä mut valitsisin sen silti anytime mieluummi ku yhtäkään Bondia! Musta Bond on ärsyttävä pukki ja sellasista en tykkää. ;>

maaretta
23/49 | 

en pidä kaljuista miehistä.. mutta on kaksi poikkeusta ja toinen on Vin Diesel. mutta Sean Coonery on taas aivan omaa luokkaansa. en jotenkin laita niitä samalle viivalle.. mutta olenkin aina ollut "toisaalta ja toisaalta" joten toisaalta nykyajan action hero mutta toisaalta..

mutta noista elokuvista muuten..en tykännyt siitä Tokio Driftistä.

Hanna
24/49 | 

Hei hetkonen, sinä se vaan kaunistut päivä päivältä! Käyn muutaman kerran kuussa täällä lukemassa useamman postauksen kerrallaan, mutta nyttemmin on mennyt tekstit vähän ohi kun jään tuijottamaan kuvia! Paljasta jo salaisuutesi :D

HerttaX
26/49 | 

Mie saan aina vittuilua osakseni siitä, että mulla on hyllyssä kolme ekaa fast and furious leffaa! :D Hyvä tietää, että joku muuki on niistä ihan intopinkeenä. Paras leffamaku on huono leffamaku.

Ranja
28/49 | 

ihanan yksinkertasen kaunista! Hei minkä merkkinen ja mikä on tuo ihana väri huulipunassasi?

merikukka
29/49 | 

Jos noista pitäisi valita niin Vin voittaa :)

Aivan ihana asu ja laukku ja huulipuna; täysosuma! Ja vielä elokuvista, olen ihan samaa mieltä, että elokuvien tulisi olla viihdyttäviä, sama se mitä kriitikot sanoo. Elämässä on ihan tarpeeksi vakavia asioita. On katsonut kaikki Fast and the furious -leffat ja tämä viimeisin on kanssa pakko nähdä.

ella
30/49 | 

James Bond vie, ja Sean Connery on tietenkin Se Oikea. Kukaan ei myöskään näyttele niin hyvin yhteen "Miss Moneypennyn" kanssa kuin Connery <3 Toiseksi suosikikseni on yllättäen noussut Timothy Dalton, jolla on upeat silmät ja riittävästi herrasmiesmäisyyttä Connerya raaemmasta Bond-asenteesta huolimatta.

Nykyinen Bond on juntinnäköinen nyky-action sankari, jonka sikaniska paistaisi cocktailkutsuilla kilometrien päähän hienoston joukosta. Ei siis mikään hienovarainen soluttautuja. Vin Kiisseli on myös aika joutavan oloinen tusinayrmeli.

Hilkka
31/49 | 

Huono maku elokuvien suhteen ja INDIANA JONESIT ja VANHAT BONDIT ei kyllä sovi yhteen!! Ne on niiiin parhaita :DD! Ja Sean Connery hakkaa kyllä Vin Dieselin mennen tullen

joanna
34/49 | 

niin paljon kun sun tyylistä tykkänkin, nin eiks toi otsis oo jo hiukka liian pitkä??

36/49 | 

Robotit on best! taideleffat ei kyl uppoa täälläkään (uppoaako missään??). Yks mun heikkouksista on kyl Vin Diesel... haha emt miks, sil on sairaan seksikäs ääni ja jotenki iih, ihana.

noora
37/49 | 

Joo kyl niitä on, tai oli! :) Vai puuteriroosako se oikea nimitys nyt on. Joka tapauksessa samaa väriä kuin sinun ihanainen Maxinesi. :)

Sini
38/49 | 

Verevä vainaja!!! ihan ykkönen, nähty sata kertaa, vuokrattu makuunista vuonna jotain parhaan kaverin kanssa.. capish!! Mahtavaa että joku muukin tunnustaa tykkäävänsä :)

41/49 | 

Nyt on pakko sanoa Vin Diesel, Sean Connery muistuttaa liikaa mun faijaa. Mun isä on kyllä lyhyempi ja arkisempi, mutta omaa ihan samat kulmakarvat. Ja pukeutui ennen töihin kuin 60-luvun Bondi, harmaa puku ja pieni hattu.

Ragna
42/49 | 

Hitto, vanhat Bondit ovat just parhaita! Komeita autoja, kommunisteja, pahiksia, joilla o mita loistavimpia erilaisia aseita tai kykyja (Goldfingerin autokuski, joka tappaa hatullaan), kauniita naisia ja IHANIA VAATTEITA. Q:lle voisi tehda oman ylistyslaulun; herttaisen nakoinen brittiherrasmies, jonka sisalla on hullu nero. Suosikki Bondini ovat ehdottomasti Sean Connery ja Timothy Dalton.

Prunella
43/49 | 

Connery voittaa diisselin kyllä, mutta bondeista paras on Pierce Brosnan. Jos Connery nuorena ja puolialastomana kiinnostaa niin tsekaktkaa Zardos, it will blow your mind!

Hah hah :DDD
46/49 | 

Paras Bond on ehdottomasti "Pierse" Brosnan!!! Siitä ei voi edes kiistellä, se on tosiasia aina ja ikuisesti :D

Johanna
48/49 | 

Yhdyn ylistysvirsiin eli Vin Diesel on ihqqqqq....mun lemppari on kylla se xxx-leffa. Lisaksi mita enemman rajahtelee autot ja on meininkia niin ooohhh...Jason Statham tai vaikka Tranformers leffat!!!! Joudun aika usein menemaan yksin leffaan kun harva ymmartaa tata mun maan mainiota leffamakua. Aidilta peritty....nuorempana vuokrattiin kiskalta videoita (juu se oli vieli sita vhs kasetti aikaa..) ja vietetttiin mamman kanssa leffailtoja jossa katseltin Arnieta, van Dammea, Steven Seagalia...etta silleen....

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013