Olen joutunut toteamaan että siitä hetkestä lähtien kun päätin vähentää asukuvien julkaisua roimalla kädellä, olen ollut paljon vähemmän luova pukeutumisessa. Hemmetti, tämä ei todellakaan ollut tarkoitus, sillä minähän rakastan kiskoa aamulla ylleni jotain ihan muuta kuin mustan perusmekon! En ole edes tajunnut miten paljon tyyliblogini "auttoi" minua hyödyntämään vaatekaappiani mahdollisimman monipuolisesti.

Alun perin perustin blogin juuri sillä idealla, että saisin sitä kautta rohkeutta pukeutua luovemmin, värikkäämmin ja löytäisin lopulta sen oman tyylini. On oikeastaan hienoa todeta että juuri näin kävi. Paitsi että nyt olen ottanut selvästi takapakkia ihan vaan laiskuuttani. Mikä järki omistaa ihania vaatteita, jos niitä ei käytä.

Jokaisella meistä yleensä on perusunivormu, mihin tulee pukeuduttua silloin kun ei jaksa miettiä vaatteitaan sen enempää. Tällaisina päivinä minä luotan aina lempparilaukkuuni ja lempparikenkiini, sillä niiden seuraksi on helppo pukea perusmekko. Perusmekkoni on joko Nanson musta kellohelmainen mekko tai tämä kuvissa näkyvä H&M:n mekko, tai jokin muu puhtaana oleva musta mekko.

Aikaisemmin näitä perusunivormupäiviä oli ehkä yksi viikossa, nykyään niitä on jo viisi! Onneksi minulla on kuitenkin asustamisen riemu tallella, eli kengät, laukut ja hatut ovat olennainen osa näitä tylsiäkin asupäiviä, etten ihan vallan uppoudu mustien perusmekkojen valtamereen. 

Ne ihmiset joille vaatteet ovat vain vaatteita, pyörittelevät tässä vaiheessa päätään notta on sulla ongelmat :D mutta minä saan järjettömän paljon energiaa ja hyvää fiilistä vaatekaapistani ja sen monipuolisuudesta. Ja juuri tästä syystä en halua upota mustaan vain koska se on helppoa. Nyt tarvitaan ryhtiliike. Onneksi kevät on pian täällä ja lupaan itselleni että nyt loppuu mustaan kääriytyminen.

Kommentit (3)

rosa
3/3 | 

Meillä on päinvastaiset ongelmat :D Viime aikoina kun olen nettishoppaillut niin olen valinnut näkyville vain mustat vaatteet, kriisi kun kaappi on täynnä värejä eikä mustaa. Tarvitsen ja haluan paljon mustaa! Tapanani kun on ostaa värikkäitä asioita jotka ei sovi ollenkaan toisiinsa, tarvitsen mustia juttuja joihin yhdistää. Tykkään mustasta hirveästi mutta en osaa OSTAA sitä, mustat vaatteet ei tartu silmiin kaupassa...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010