Olen useimmiten sitä mieltä, että asussani voi olla vain yksi tai ihan maximissaan kaksi väriä kerrallaan. Väreiksi ei lasketa mustaa, valkoista ja beigeä. Poikkeuksia toki on, mutta noin pääsääntöisesti pukeudun niin. Poikkeus on helpoin tehdä silloin, kun värit ovat samaa maailmaa keskenään, tässä tapauksessa tummia ja syviä. Tummansininen, tummanvihreä ja viininpunainen ovat kuin luotu toisilleen, eikä lopputulos ole sateenkaarimainen.

Sukkahousut - Marimekko, laukku - Balmain x H&M, kengät - Palmroth Original, trenssi - Object.

Olen ollut parina päivänä jo trenssillä liikenteessä, mikä on ehkä aavistuksen optimistista, mutta ihanan vapauttavaa. Olen niin kyllästynyt toppatakkeihin että olen valmis nakkaamaan ne jo kokonaan säilytykseen ensi talvea varten. Kerrospukeutumisella onneksi pääsee pitkälle, trenssin alle kun pukee villaa, niin hyvin tarkenee jollei joudu töröttämään kovin pitkiä aikoja junalaiturilla.

Hauskaa viikonloppua :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu