..paljonko heruu tyylipisteitä allekirjoittaneen huikealla urheiluasulla :D ihastuttavan reikäiset sukkikset on ainakin superhot.

bootc11

Kuva: (c) Katri Kallio

Otos on lauantain roller derby Bootcampilta, olin pelissä elävä valkotaulu. Lisää fiiliksiä Liikunnanvihaajan puolelta.

Kommentit (7)

2/7 | 

Ihan sun näköinen asu tässä on, punaista ja palloa ja pinkkiä. Mun puolesta voisit myös esitellä derby-asuja vähän enemmänkin :)

Tuija
3/7 | 

Haluan valittaa vauvvatehtaalle! Miks mie en saanu tuollasia koipia nii ku siulla!? :D Ps. mahti pöksyt :DD

5/7 | 

Siis aivan järkyttävän... Hellyyttävää! Näytät aivan mielettömän suloiselta, tulee vähän mieleen jotkut japsi-popparit ja joku muu, jota en keksi. :) Huippu derby-asu ;)

Tuija
6/7 | 

multapa saat ihan täyden kybän, kun juuri mun lempiväritkin löytyy sun yltä! aika unelma urheiluasuks! nimim. I hate sports and regular sport fashion.

7/7 | 

Hahah nuo reikäset sukkikset treeneissä on niin tuttua! Sukkisten hyötykäyttöä kun voi käyttää ne reikäsetkin, vaikka sitten derby treeneissä :D

featherandflock.blogspot.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011