Olen aikaisemminkin kertonut että lähipiiriini kuuluu taitavia neulojia, mistä olen enemmän kuin kiitollinen. Omat taidot eivät riitä edes kaulaliinan neulomiseen, mutta visioita silti riittäisi vaikka kuinka paljon. Onneksi voin kääntyä esimerkiksi isäni avovaimon puoleen, ja kysyä apuja. Olen etsinyt kesästä asti lyhyttä rentoa vaaleanharmaata neuletta, jossa olisi ylipitkät hihat ja se olisi kunnolla leveä, eli laskeutuu yllä epäsymmetriseksi. Voitte ehkä kuvitella että näillä kriteereillä on ollut aika turhaa etsiä täydellistä neuletta kaupasta.

Piirtelin unelmaneuleestani lyijykynähahmotelman ja jotenkin tämä neulojamestari ymmärsi tuherruksestani täsmälleen mitä hain. Taito sekin, että osaa lukea asiakkaan ajatukset ja tulkita epämääräiset piirrokset :D

Malli on niin lyhyt, niin että se paljastaa vyötärön. Tämä oli toiveeni siksi, että kaapissa odottaa kauniita kynähameita joiden kanssa pitkät paidat eivät tule kysymykseen. Lisäksi aika virallisen näköinen kynähame on helppo pukea rennomman näköiseksi jättileveän neuleen kera, verrattuna esimerkiksi kauluspaitaan. Harmi kyllä tämä kuvissa oleva trikoinen kissankarvainen kotihameeni EI edusta ihan sitä lookkia mitä yritän tässä selittää, mutta ei ollut tarkoitus ottaa tätä postausta varten kokovartalokuvia kun riipasin itseni sohvalta ylös :D

 

 

Tässä yllä vielä neule ihan sellaisenaan lattiatasossa kuvattuna, jos joku innostuu neulomaan niin tuosta varmasti saa mallia. Hihat ovat täydellisen ylipitkät kuten ensimmäisestä kuvasta näkyy, ja olkasaumat valuvat pitkälle käsivarsiin. Älkää vaan kysykö minulta mitään teknisempää tästä koska en ymmärrä teidän neulojien hepreasta yhtään mitään, mutta tuo itse neulos on sellaista lölleröä ja pehmoista, ei yhtään jäykkää/paksua.

Pitää ottaa jossain välissä vähän edustavammat kuvat ryhdikkään hameen tai korkeavyötäröisten farkkujen kera, niin teen unelmaneuleelleni vähän enemmän oikeutta :)

Kommentit (8)

Koti meidän
1/8 | 

Onpa kiva! Osaatko kertoa mitä lankaa on käytetty ja puikkokoko? Siitähän tuo jo syntyisi. ? Tuija

eevi
2/8 | 

Ihan täydellinen neule! Harmi vaan kun itsekään en osaa neuloa yhtään mitään :D

Janika
3/8 | 

Näyttää ihanalta. Jopa sellaiselta neuleelta minkä minäkin jaksaisin tehdä loppuun asti. Olen keskittynyt enemmän villasukkien neulomiseen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010