Uuden vuoden aattona tuli vihdoin Suomessakin MAMA 2013 -taltiointi, eli Aasian omat Music Awardsit. Koen loputtoman kiehtovana kyseisen gaalan, sillä esitykset ovat huikeita, tanssimoovssit hiuskarvaa myöten viimeisteltyjä ja itse esiintyjät kuin nukkeja. Parasta antia melkein mitä telkusta voi tulla tyylillisesti, ei nimittäin ole pelkoa että tässä gaalassa kukaan pukeutuisi tylsästi tai klassisesti. Saan MAMAn jälkeen aina tuhannen palon vaatteiden tuunailuun ja erilaisten koristeiden väkertämiseen, inspiraatiotulva on vain niin valtava. Tässä kun on nauhoitusta katsellut parissa osassa niin eipä voi kuin toivoa että joskus olisi itse paikalla katsomassa tuon huikean shown.

Tänä vuonna palkintohyllyn tyhjensi pitkälti eteläkorealainen G-Dragon:


[embed]http://www.youtube.com/watch?v=RKhsHGfrFmY[/embed]

Minähän en ole pätkän vertaa kyseisen musiikkityylin ystävä, mutta fiilistelen siitä huolimatta tuota visuaalista tykitystä ja ulkonäöllä leikkimisen taitoa.

Jos jäi MAMA välistä, täältä löytää voittajat, sitten vaan naputtelemaan Youtubeen ja ihmettelemään vinkeitä videoita.

Hauskaa viikonloppua :)

Kommentit (15)

Katja
1/15 | 

Sattumalta salitreenin jälkeen sohvalle kaaduttuani jäin kanavasurffailultani kiinni kyseiseen ohjelmaan. Tuli pakottava tarve laittaa omien lasten tyylit uusiksi, lavalla heiluneet tytöt ja pojat oli niin söpöjä :-D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
4/15 | 

tämä oli ehkä paras kohteliaisuus ikinä :D Muhun uppoaa aasialaisten rohkeus pukeutua ihan mihin huvittaa, ilman että koko ajan mietitään mitä muut nyt tästä ja tästä ajattelee, mikä on yksi saakelin perisynti täällä Suomessa. Täällä on vaan turvallista massautumista ja kaikkea poikkeavaa paheksutaan.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

8/15 | 

Meilläkin eksyttiin kanavalle kesken MAMA Awardsien. Omasta mielestäni meno oli vähän turhan kreisiä (paitsi Ylvikset!), mutta mies innostui niin että katsoi uusinnankin, tosin puoliksi salaa :-D

mymmeli
9/15 | 

Hih en tiedä onkos tää kommentti hieman ohi aiheen mut sun oma tyylisi tuo mieleen vahvasti aasialaisen tyylin; värikkyyttä, hulluttelua ja söpöilyä. Oon kiinalaistaustainen ja nimeän aina suosikkipukeutujiksini Susie Bubble:n ja sut! Aasialaisessa kaveripiirissä oon myös huomannut, että oot ainoa suomalaisbloggari, joka vetoaa tyylillisesti :D

Laura
10/15 | 

Yllätyin kyllä iloisesti, kun huomasin kyseisen ohjelman tulevan telkkarista. Itse tosin seurasin sitä lähinnä musiikin takia, mutta on se ehdottomasti hienoa katsottavaa monessa mielessä. Paitsi juontajat oli taas aika onnettomia :D

Petra
11/15 | 

Niin siis tulihan tää jo viimekin vuonna Suomen telkkarista juurikin uudenvuoden yönä. Itse nukahdin kesken mutta mielenkiintoinen kyllä on!

J.
12/15 | 

Kiinnostuneille vinkkinä, että MAMA 2013 tulee toisen eli viimeisen kerran uusintana FOX:ilta loppiaisyönä, eli ti 7.1. klo 00:10.

Vuoden 2012 MAMA oli aivan uskomaton, mutta kyllä tämä viimeisinkin lunausti odotukset. UV-aattoyön kohokohta tänäkin vuonna. Ei voi kuin ihastella korealaisten, japanilaisten ja kiinalaisten kauneutta/komeutta ja tyylisilmää. Niin ja onhan se musiikkikin aika tarttuvaa! :)

sipuli
13/15 | 

Yllätyin nopealta vilkaisulta aluksi siitä, että mitä ihmettä G-DRAGON tekee sinun blogissasi, kunnes tajusin ettei blogisi kanssa pitäisi yllättyä mistään :--D

Maman voittajien musiikkityylit ei ole ihan omasta suosikkipäästä, mutta pitänee vilkaista tuo uusinta varmuuden vuoksi telkkarista :---)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011