Marilyn Monroen luottomeikki oli näyttävä punainen huulipuna, joka ei välttämättä vaatinut parikseen kuin rajauksen ja ripsivärin. Olen itse jo vuosia noudattanut samaa ohjenuoraa meikin suhteen, sillä vähintään punaisen huulipunan ehtii sipaista aina vaikka aikaa muulle puunaukselle ei olisikaan. 

I love me -messuilla astelin ensimmäisenä NYXin standille, sillä tiesin siellä odottavan vähän erilaiset huulipuna-apajat. Väriskaala NYXillä on huulipunissa turkoosista ja keltaisesta mustaan, ja kaikkea siitä väliltä. Minulle se juttu oli tällä kertaa violetti. Rehellinen violetti. NYXin valikoimasta löysin rajauksen (Amethyst), huulipunan (Velvet Matte - Disorderly) ja huikean metallihohtokiillon, Lip Creamin: 

NYX on järkihintainen sarja, esimerkiksi huulipunat ovat alle 10 euroa. Silloin raaskii ostaa jonkun muunkin värin, kuin sen punaisen. Hintaskaala on parista eurosta hieman yli 20 euron, mutta suurin osa tuotteista on alle kympin. 

Tänä syksynä olen suosinut yksinkertaista Moderni Marilyn -meikkiä, nyt kun tukkanikin on vähän sinne päin. Eli tummanvioletti huulipuna ja ripsari + aavistus rajausta ripsien juureen tuomaan intensiivisyyttä.  

Mattahuulipuna on upean värinen, mutta ikävä kyllä se ei levity tasaisesti kuiviin huuliin. Atoopikkona kärsin näin talvikautena kroonisesti kuivista huulista, joten tämän huulipunan käyttö sellaisenaan jää ensi keväälle. Mutta. Se luo kuitenkin hyvän pohjan erittäin korkeapigmenttiselle huulikiillolle, joka taas käy meille kuiviksillekin. Kiilto on armollinen epätasaisille huulille. 

Tässä alla kuvassa näkyy tuo ero hyvin, vasemmalla pelkkä huulipuna, oikealla huulipuna + kiilto. 

Swatchien alin veto on glitteriä sisältävä eyeliner, NYX Liquid Crystal Liner, Crystal Pewter. 

NYX lanseerattiin tällä viikolla Helsingin Stockmannille, mutta myös Sokos jälleenmyy sarjaa. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011