Jos pitäisi kuvata omaa tyyliäni lyhyesti, se olisi todennäköisesti määriteltävissä seuraavasti: vintage-tyylin ja modernien elementtien yhdistelmä, jossa on aina tilaa päähänpistoille. Tässä on yksi viime aikojen lempiasuistani, jossa vanhan ja uuden yhdistelmä toteutuu. Varsinainen päähänpisto puuttuu, vaikka sattumalta neonpinkit kynsilakat voisi sellaiseksi lukea. 

Pörröinen puoleen reiteen ulottuva H&M:n hame on nykyaikainen, mutta kun sen yhdistää vintage-tyyliseen takkiin (kirppis) sekä 20-luvusta inspiraatiota hakevaan pitsihattuun, lopputulos on minun tyyliseni. Laukku on aitoa vintagea ja mustat melko ajattomat nilkkurit Vagabondin. 

Tällaisessa asussa niinkin pieni asia kuin huulipunavalinta keikauttaa tyyliä usein joko enemmän tai vähemmän vintageksi. Huulilla oli tällä kertaa tummanpunainen huulipuna, joka vie ajatukset 20-luvulle. Jos sävy olisi ollut vaikkapa moderni vaalea violetti tai pinkki, se olisi heti rikkonut linjan. 

Kommentit (2)

Päivi Helena
1/2 | 

Ihana asukokonaisuus! Täydellinen, huulipunaa myöten! Olisin halunnut jättää kommenttini jo eilen, mutta olen niin ujo, että piti nukkua yön yli. Tunnen itseni hölmöksi. Vaikka huokailen ihastuksesta aina blogisi äärellä, oli kyse sitten asuista, asusteista, sisustuksesta, ihanista pikku kahviloista, reissuista, luonto hetkistä, perheestäsi ja iki-ihanasta kissastasi jne. en kuitenkaan jätä kommenttia. Viime kesänä ensimmäisen kerran pari kertaa. Itseasiassa haluaisin kiittää sinua siitä, että blogisi on toiminut minulle äärettömän suurena piristyksenä kaikki nämä vuodet. Vuonna 2007 sairastuin vakavasti, mutta ei siitä sen enempää... Vuonna 2008 löysin blogisi selaillessani kaikkea muotiin liittyvää internetin ihmeellisestä maailmasta. Aina kun palaan blogisi äärelle muistan tuon vuoden, kuinka olet postauksillasi pitänyt pääni pinnalla tässä hieman kaoottisessa elämässäni, sellainen punainen lanka, kun kaikki muu on tuntunut hajoavan ympäriltäni. Nelliinan luokse on aina voinut turvallisin mielin palata ja taas maailma näyttää kirkkaammalta. Kuin vanha ystävä, jonka kanssa ei välttämättä tarvitse puhua mitään, riittää että on vain läsnä.

P.S. En ole itse kummoinenkaan pukeutuja, mutta rakastan myöskin 20-luvun tyyliä, erityisesti arkkitehtuurissa. Siinä on samaan aikaan suurta vahvuutta ja herkkyyttä. Jotain sellaista eleganssia, jota ei voi sanoin kuvailla.

P.P.S. Nauroin eilen itsekseni, kun mieleeni juolahti lausahdus: KOTINI ON SIELLÄ, MISSÄ VAATEHUONEENI ON

Viitaten sanontaan: Kotisi on siellä, missä sydämesi on!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Nyt olen pitkästä aikaa ihan sanaton! Kiitos paljon ajatuksella jätetystä kommentista, aivan huimaa kuulla teistä "vanhoista" lukijoista ja tarinoista teidän taustallanne. Te tiedätte melko paljon minusta, mutta minä en oikeastaan juuri mitään teistä. 

Blogi on toiminut myös minulle paikkana, jonka pariin palata kun kaikki muu heittää häränpyllyä. Jotain pysyvää ja ihan tavallista :) On mahtavaa kuulla, että siitä on ollut iloa myös sinulle. Sehän se oikeastaan tämän blogin tarkoitus onkin.

Kiitos vielä kommentistasi ja aurinkoa kevääseen <3

Ps. lisäsin vaatehuoneen perään kenkäni :D kotini on siellä missä vaatehuoneeni ja kenkäni ovat :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010