Sifonki on kyllä hieno materiaali, se pysyy sileänä kuuden tunnin automatkan verran, vaikka käyttäjä venkoilee autonpenkillä tuskissaan. En tiedä mitään kauheampaa yhdistelmää kuin pitkä automatka ja huono selkä. Ei ole kuulkaa vanhaksi tulemista. Onneksi Suomen pikkuteillä on kiva ajaa maisemien puolesta, rakastan Pohjanmaan laakeita peltomaisemia! Se vähän lieventää tuskaa. 

Mekko: Lindex / Kengät: Minna Parikka / Laukku: Cobblerina (saatu blogin kautta)

Punainen mekkoni oli kovasti erään pikku prinsessan mieleen, joka osui viereeni puolimatkassa huoltoaseman vessan käsienpesualtaalla. Pesin käsiäni kaikessa rauhassa ja vierestä kuului hento "Moi... onpa kaunis mekko..." Tyttö oli alle kouluikäinen, joten kehu taisi olla ihan rehellinen lapsen mielipide :D 

Kommentit (6)

Vierailija
3/6 | 

Ah sama mekko kaapissa ja joka kerta tulee spontaaneja kehuja, kun se on päällä! Ihan paras ostos, Lindexistä (varsinkin tuosta mallistosta) saa usein kyllä hinta-laatusuhteeltaan hyviä löytöjä!

Saza
5/6 | 

Mulla ja kahdella siskollani on myös tää mekko (siskosuniformu!) ja siitä on kyllä saanut ihmeen paljon kehuja! ??

Nipsuli
6/6 | 

Ihana mekko, onko se hiljattain hankittu? Löytyisiköhän vielä Lindexin mallistosta?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat