Oli aika lähellä eilen että en polttanut itseäni auringossa, huh sentään että tajusin jokseenkin ajoissa että nyt olis aika siirtyä varjoon. Voin kuvitella kuinka mukava lento olisi edessä, jos selkä hehkuisi punaisena penkkiä vasten... ei hauska skenaario :D Jotenkin sitä vaan aina unohtuu laiturille lukemaan, eikä ymmärrä ajan kulkua.


Bloginasukuvat:Todellisuus :D


Mutta kun hyttyskammo ja paljaat sääret. Jostain syystä nuo verenimijät löytävät minut aina, ihan sama kuinka paljon muita pureskeltavia olisi samassa huoneessa tai tuuli miten paljon tahansa. Yöllä vietin "ihanan rentouttavan" pari tuntisen istumalla sängyllä peitto Darth Vader - style päälläni, metsästäen noin 20 kamikaze-hyttystä jotka tekivät ärhäköitä sukelluksia minua kohti. Saku nukkui ilman peittoa vieressä, mutta sehän ei näille s**tanan kätyreille kelvannut, vaan niiden oli pakko yrittää päästä minun iholleni. Mutta tapoin ne kaikki, muahahahh... hhahha..hhaa. Jep, valkotakkisten tulo ei ollut kaukana :D

Onneksi ystävien karvatassu Toro auttoi hyttysenmetsästyksessä parhaansa mukaan.


Mitäs muuta... grilli on ollut kuumana koko juhannuksen, saunassa ja uimassa on piipahdettu (harvinaisen nopeasti tosin, hyi olkoon että oli kylymää vettä) ja yön pimeydessä pelatut Aliakset tytöt vs. pojat toivat mukanaan esimerkiksi sellaisia neronleimauksia kuten: "no se kultainen noutaja mikä on niissä kaikissa leffoissa" "Lassie?" "Oikein!!"Hyttysninjailun täyteisen yön jälkeen olo ei ollut ihan yhtä rento kuin Sasulla yllä olevassa kuvassa, mutta ainakin on muuten ollut hauska juhannus. Toivottavasti teillä muillakin :)

Kommentit (7)

Riikka
4/7 | 

Vaihda vartalovoide johonkin sitrusta sisältävään,hyttyset ei pidä sitruunasta.Hyttyset 'haistavat' ne ihmiset jo kaukaa joiden pintaverenkierto on vilkasta.Pahinta mitä voit tehdä on huitoa,huitominen vilkastuttaa verenkiertoasi ja houkuttelee enemmän hyttysiä..

6/7 | 

Mulla on onneks 2 ninjakissaa, jotak syövät kaikki sisällä olevat kärpäset ja hyttyset. Mokomat öttiäiset nähdessään tarvii vaan kutsua kissat paikalle niin eipä ole herhiläiset kiusaamassa.

Tosin kerran kävi niin että yöllä alkoi hyttynen mua kiusaamaan ja en sitten jaksanut nousta ja pistää valoja päälle (no kissat kyl ois pimeässä nähneet) ja piilouduin vaan peiton alle :DD

Maria
7/7 | 

Meilläkin näitä mahtavia Alias-selityksiä riittää, pikkuveljien suusta on ainakin tämmönen tullut: " No se on se Afrikan pääkaupunki! -Shanghai!" Ja oikein se meni.. Luulis, että kahden maantieteilijän lapsilla ois tuo kartta vähän paremmin hallussa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012