Ei voi mitään, nyt kävi näin. Molemmat löysivät uudet.


b11

b11


b31

b31


b21

b21

Aloin ahneeksi ja otin kaksi :D Marilyn oli kyllä aika kissa. Ja unelmieni mies Russel (läählääh) Brand... polvet tutisivat jo pelkän vahanuken edessä!

Madame Tussaudsin vahakabinetissä meni tänään muutama tunti ihmetelessä. Jännä miten jotkut nuket ovat jopa pelottavan aidon näköisiä ja jotkut taas suorastaan epäonnistuneita. Brad Pittiä en olisi tunnistanut ilman vieressä seisovaa Angelinaa, kun taas Morgan Freemania piti vilkuilla pariin kertaan että seisooko herra standillaan ihan elävänä.

Arvatkaa ovatko jalat muusina kahden päivän kävelyn jäljiltä auh. Mutta huomenna taas uuteen nousuun ja nokka kohti Portobello Roadia.

Kommentit (23)

Kalypso
4/23 | 

Se mua just eniten hämmensi tuolla vahakabinetissa, että miten niissä nukeissa voi olla niin isoja laatueroja. o_o Eikä asialla edes tosiaan tuntunut olevan (onneksi) mitään tekemistä sen kanssa, kuinka suuri julkkis kys. tyyppi on. Mutta hauskaa tuolla kieltämättä aina on! Seisoiko Russel jollain korokkeella vai onko se sua oikeasti noin paljon pidempi? :D Kun et sinäkään niitä lyhyimpiä ole..

Martina
10/23 | 

Russel on kyllä hot!! Mutta kenen vieressä Saku seisoo, ei kai sen pitäis olla Christina Aguilera..? :o

12/23 | 

On kanssa pakko ihmetellä, että kenen vieressä Saku on? :O Onko mulla julkkisten tuntemuksessa todella suuria puutteita, vai onko vahanukke vaan epäonnistunut?

Ellu
14/23 | 

Luulisin et Saku seisoo Nicole Kidmanin vieressä. Mut voin olla väärässä. Ei ole nukke kyllä Nicolenkaan näköinen aivan. Oon kans kerran ollu vahakabinetissa Tanskassa ja jotkut oli ihan pelottavan aidon näköisiä!

hola
15/23 | 

Ei ole Nicole Kidman, tuollahan se näyttää seisovan taaempana, eikä tuosta kyllä saa Nicolea millään muutenkaan.

Aino
16/23 | 

Tuo sakun viereinen nukke on Christina Aguilera vaikka ei siltä kauheasti näytäkkään. Ja olen täysin samaa mieltä noista laatueroista ! Meinaan kun kävelin tuolla Morgan Freemanin luo, olin varma että se iskee kohta mulle silmää :DD

17/23 | 

Siis onko tuo blondi nukke olevinaan Aguilera? En kyllä ikimaailmassa tunnistaisi!

Omalta vierailultani Tussaudsilla muistan että nuket tuntui yllättävän pieniltä. Tietääkö joku sanoa onko ne oikeassa mittakaavassa vai jossain yleisesti sopivassa mitassa?

Julia
19/23 | 

Hanna: Ei näyttäisi olevan mittakaavassa jos Marilyn on Nelliinan pituinen...? :o

T
20/23 | 

En tiedä onko mun muistissa vai silmissä vikaa, mutta mun mielestä toi on just se miltä Aguilera näyttää. :D

21/23 | 

Ihan samaa mietin noista vahanukeista lauantaina, kun kyseisessä vahakabinetissa vierailin. Osa on niin tajuttoman aidon näköisiä ja toiset sitten taas niin epäonnistuneita että! Mutta mukava oli taas päästä pitkästä aikaa ihmettelemään vahakabinetin asukkeja. :)

marra
22/23 | 

Muistaakseni silloin kun joskus 2000-luvun alussa kävin Tussaudsilla niin Brad Pitt oli oikeinkin viehättävässä kuosissa ja näytti hyvinkin aidolta. Kai sitäkin on pitänyt muutaman kerran jo päivittää hiustyylien vaihtuessa ja ryppyjen ilmestyessä, että laatu on alkanut kärsimään.

Ja muistan myös, että säikähdin jotain nukkea aivan hullusti. Olisko ollut minimittainen Geri Halliwell ehkä...

Näistä sun Lontoo-postauksista tuli kaaaaauhia Lontoo-ikävä mutta kun tuntuu että olen ainut kaveripiiristä jolla olis sekä aikaaa että rahaa lähteä jonnekin enkä nyt kuitenkaan haluaisi lähteä yksinkään matkaan :<

!!!
23/23 | 

itse kävin vasta madam tussaudsin vahakabinetissa losissa, ja samaa mieltä bradista.. ja morgan freemanista kans! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
Heinäkuu