Aiemmin tällä viikolla esiteltiin Ivana Helsingin Muumit-mallisto, Moomin by Ivana Helsinki. Kuvittelin ensin lehdistötiedotetta avatessani että kyseessä on varmaan jotain petivaatteita tai astioita, mutta olin pahasti väärässä, nyt puhuttiinkin vaatteista. Ja jumaleissön millaisista vaatteista! Pitsiä, väriä, helmoja, hienot printtileggarit... uuh mama. Eikun uuh Muumi.


Tämän punaisen mekon kohdalla totesin että kauppareissu tuli: KLIK (linkki vie MTV3:n sivuille). Tosin tämä 40 vaatteen ja asusteen mallisto tulee kokonaisuudessaan myyntiin vasta ensi keväänä, joten ei auta kuin odottaa.

Miltäs näyttää Tove Janssonin peikot aikuisten vaatteissa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (17)

Rose**

Vähän skeptisesti suhtauduin mallistoon, kun otsikot näin, mutta täytyy sanoa että Primadonnan hevonen - paita/mekko varasti kyllä täysin sydämeni... Sellainen olisi ihan pakko saada, vaikka köyhähkö opiskelija olenkin! Tosin luulen, että kun näen Primadonnan mukaisen hintalapun, niin pakottava tarpeeni ei ole enää niin pakottava :)

Pitää tutkia mallistoa vielä tarkemmin, mutta ensisilmäyksellä tuo punainen mekko, mistä mainitsit ja Primadonnan hevonen olisi aivan ihania... Ja minä en edes pidä hevosista... :)

Ihania! Olen Muumi-intoilija muutenkin, joten nämä iskevät kyllä niin kovaa että huhhuh. Mulle kaikki nyt. Varsinkin neuleet ja tea dressit. Kevättä odotellessa!

abialma

Aivan loistavaan aikaan ilmestyy tuo mallisto! Suunnitelmana nimittäin olisi, että joku noista mekoista päätyy ylppärimekoksi :3

aamuyö

Ehkä puolet kokoelmasta on makuuni. Harmikseni osa on mielestäni kovin beisicciä...
Paras on se vaaleapohjainen neule(-tunika?) jossa Primadonnan hevonen!

Heh, just läiskin tänään samat kuvat omaan blogiin vaikka olenkin ehta tuulipukukansalainen. Eli täytyyhän niiden olla tosi hienoja, jos muodista kiinnostumatonkin kiinnostuu! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011