Tai sitten ei. Olipahan aika vinkeä tunne tämän jäykkäniskan kanssa eilen (Metallica Tribute by) The Four Hoarsemenin keikalla Roosterissa, kun koko baari moshaa ihan hiessä ja meikä nököttää jäykkänä kuin rautakanki kaikkien keskellä. Moshasin silmilläni... fiilis oli vähän kuin karppaajalla leipomossa :D


n11

n11

Lähdin matkaan Selected Femmen ihanalla paljettitunikalla, mutta jouduin vaihtamaan korkkarit tennareihin, kun totesin kuvaa otettaessa että niska kääntyi melko tuskaiseen asentoon korkojen kanssa, eli jokainen askel sattuu. Osaa taas arvostaa terveyttä kun se joskus palautuu.


n13

n13


n14

n14

Ps. milloinkahan sitä oppii ottamaan keikoille korvatulpat mukaan, korvissa soi vieläkin!

Kommentit (20)

Kati
2/20 | 

Pro tip korvatulppiin: osta riittävän monta 10kpl:n pussia korvatulppia apteekista. Osta lähikaupasta pienimpiä minigrip-pusseja. Laita jokaiseen minigrip-pussiin yksi pari korvatulppia ja yksi pussi jokaiseen käsilaukkuun.

Heitä keikan jälkeen vanhat pois ja yritä muista laittaa tilalle uudet

nelliina

kuulostaa aivan liian fiksulta ja järjestelmälliseltä minulle :D mutta siis hitsin hyvä idea!

Maya
3/20 | 

Menee muuten lentämällä ohi aiheen, mutta tuli tuosta "kuin karppaja leipomossa"- letkautuksesta mieleen, että voisit ihan silkasta ystävällisyydestä toimia koemaistajana kaikkien lukijoiden (ja karppaajakansan) puolesta Hesen Karppurilaisen suhteen - hämyinen nimi nääs herättää liki pelkoon asti yltävän hämmennyksen ko. tuotetta kohtaan omassa kokemusmaailmassa, mutta jos joku kokeilisi ensin ja osoittaisi, ettei siihen kuole, voisi itsekin rohkaistua testailemaan :D Ehdotushan tämä vain on...

nelliina

itseasiassa olen kokeillut jo, olin utelias :D sanotaanko että varmaan ihan jees niille ketkä tykkää lihapihvistä, mutta kun meikä syö 99% kasvispihvillä purilaiseni, niin yäks, en tykänny. Hesen Falafelia kun on vähän vaikea ylittää millään tavalla.

nelliina

älä muuta sano, vaikeuttaa elämää ikävästi kun ei voi liikkua ja olla kuten haluaa :(

Tuija
7/20 | 

mun pää ei kestä moshausta (voi vanhuus ei tuu yksin) voihan metallimusan tahtiin tanssiakin vaikka :P tai hyppiä. mutta korkkareissa ei ehkä niin kivaa.

Finventures
8/20 | 

Hyvää pääsiäistä Munchenistä!

Mä pohdin että miten tuo Nelliinan vaatehuone fb sivu toimii?

Kun tavallisestihan kavereitten seinille kirjoitetaan, mutta onko blogi fb sivujen idea että blogaaja vain kirjoittaa?

(en oo aikasemmin pohtinut aihetta! ei oo ollu tarvetta)

Oisin halunnu laittaa sulle kuvan koirasta kenkäkaupassa, jonka nappasin tänään. Täällä koirat kulkevat vapaammin mukana yleiseisissä tiloissa. Ja ulkona usein vapaana.

Tää ihanuus tallusteli tyytyväisenä emäntänsä perässä hyllyjen välissä metsästämässä täydellisiä kenkiä :)

nelliina

sinne pitäisi kaikkien pystyä lisäämään kuvaa, tekstiä jne eli anna mennä vaan, ihanaa :D

naela
9/20 | 

Oi, suosittelen korppatulppia kaikille keikoilla käyville. Itse kävin nuorena ja vähän venhempanakin keikoilla, festareilla jne yleensä eturivissä suoraan kajareiden tuntumassa ilman tulppia (silloin niistä ei edes puhuttu) ja kärsin nyt 4-kymppisenä tinnityksestä, ei kiva :(

meeri
10/20 | 

Siis MITEN teikäläinen saa kävellä pitkin Tampereen katuja ilman, että joku tuijottaa kieli pitkällä tai pahemmassa tapauksessa on persauksissa kiinni?! Tai siis, tarkoitin vaan sanoa, että oot upea mimmi, ja salilla voin miettiä, että tää on tavoite:D Paranemisia niskalle!

blininainen
11/20 | 

Nauroin ääneen tolle silmillä moshaamiselle :'D Kiitos taas päivän piristyksestä :) Ja sori turha kommentti :D

13/20 | 

Joo usein kyllä korvatulpat tulisivat tarpeen keikoilla hilluessa :) Minusta tuo Roosteri on todella kiva paikka :) Myös siksi että siellä useimmiten on ainakin joku bändi soittelemassa... Ja elävää musiikkia on aina mukava kuunella vaikka soisikin hieman liian kovaa. Ja moshaaminen on kivaa aina sillon tällöin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011