On taas se aika vuodesta, että ihan pian myyntiin tulee H&M:n perinteinen designer yhteistyömallisto. Tänä vuonna lauteille nousee Moschino. Jeremy Scott kuvaili 8.11. lanseerattavaa mallistoa näin: "The MOSCHINO [tv] H&M collection is a gift to my fans and I wanted to give them the most MOSCHINO collection ever." 

Mutta missä on Barbie?! Olen pettynyt. 

Mikki Hiiren ja kumppaneiden ystäville, sekä tietysti moschinomaisesti streetimmän pop culture -osaston edustajille mallistosta löytyy taatusti ihasteltavaa. Kuvia selaamalla voi todeta, että Scottin kommentti oli sangen kuvaava.

Kaikki loput mallistokuvat löytyvät H&M:n sivuilta

Kommentit (1)

Halina
1/1 | 

Vaikea kuvitella päälle noita :D ehkä eri yhdistelminä ois kiva nähä ns. arkivaatteena! En löytänyt missä maassa nää on tuotettu? Onko esim. siellä Italiasta? Viimeksi kun näitä erikoismallistoja pyöri Helsingin hm:n alelaarissa niin oli niin huonoa tuotantoa, et huh! En ois ikinä maksanu 300e niin huonosta materiaalista et oli jo kaupassa lähteny purkautumaan :o ei ilmeisesti muutkaan kun monta viikkoa siellä pyöri turhanpanttina. Toivottavasti on laatu menny edellä tässä mallistossa!

Tosin heidän muutki vaatteet kyllä hajoaa käsiin, mm. Mun yhden treenihousut purkautu ekoissa treeneissä haaroista kokonaann(onneks sai palautettua) ja treenitoppi meni mustasta harmaaks ekassa pesussa (onneksi sai palautettua). En uskalla enää ostaa mitään paitsi ponnareita :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat