Yksi mielenkiintoinen tuttavuus jäi vielä Designtorilta esittelemättä, moumou DESIGN. Nimen nähtyäni mietin ensin, että nyt on jäänyt Moukun blogista jotain lukematta :D mutta kyseessä ei ollutkaan bloggari MouMou vaan tamperelainen vuonna 2006 perustettu tuotemerkki. Vintagehenkisiä pussukoita ja kukkaroita valmistava moumou DESIGN pitää majaa Kehräsaaressa.


6

6


5

5

Jos en olisi juuri ostanut uutta meikkipussia, olisin varmasti kantanut kotiin jonkun noista kauniista vetoketjupussukoista.

Lisää printtituotteita voi vilkaista vaikkapa Madeby:sta. Kuvat nyysitty myös sieltä, en tajunnut käyttää itse kameraa moumou-kojulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

Minni
1/5 | 

Ihania juttuja tuolla Madeby:ssa muutenkin, varsinkin laukkuja ja koruja! Kiitos taas vinkistä! :)

Katja
5/5 | 

Kauniita pussukoita.

Osaisitkohan sanoa, miten noissa vanhoissa kuvissa menee copyright oikeudet? Jos itsekin vanhoista kuvista tekisi tuotteita esim. joulumarkkinoille, niin miten voin varmistaa, että copyright menee oikein.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012