Tämä vähän syksyisempi asu on yksi viime aikojen suosikeistani. Kokeilen aina vähän kaikenlaista ja viihdyn enemmän tai vähemmän, tällä kertaa enemmän. Vihreä olkaimeton kesämekko on toisen käden löytö, se on Ivana Helsingin Mourning Sun Motel -mallistosta vuodelta 2013. Palmrothin kävelykengät kaipaavat satiininauhojaan, nyt niissä on tavalliset kengännauhat. En voi ymmärtää miten on edes mahdollista hukata yksi satiinauha kengästä. Olen varmaan tarvinnut jossain projektissa mustaa nauhaa ja hätäpäissäni irroittanut sen tossustani. Olisi ihan minun tyylistäni.
Kepeys taas oli kaukana tänään ajellessani rennosti Viiala-cityn keskuskatua. Kippomme ilmastointi on veivattavaa mallia ja ennen kuin ehdin reagoida auton äänienkin yli kuuluvaan surinaan, sisään lensi vähintään kämmenen kokoinen herhiläinen. Se huuto kuului varmasti Kittilän perukoillekin, en muista koska olisin pelästynyt niin paljon. Ötökät eivät yleensä ole pelottavia, elleivät ne tee tuollaista yllätyshyökkäystä ja ole ihan poikkeuksellisen suuria (paarmasydäreitä takana useampikin tälle kesälle). Suomessa ei vain ole tottunut tuollaisiin hirviöihin. Kun olin tehnyt hätäparkkeerauksen kadun varteen ja hätistänyt otuksen ulos (ja sulkenyt ilmastoinnin eli veivannut ikkunan visusti kiinni), tein aiheesta googlauksen. Se örriäinen oli jätti(läis)puupistiäinen, ja oli totta vie nimensä veroinen. Kasvaa jopa 4cm pituiseksi + se aivan älytön pistin vielä päälle. Puistattaa vieläkin, vaikka pistiäinen ei ihmistä järsikään.

Viikon luontocorneri olkaatte hyvät :D

Kommentit (6)

Taikalintu
1/6 | 

Aahhahhaa, jättiläispuupistiäinen! Minä muistan erittäin elävästi, kun joskus pienenä mökillä muotoilin savesta jotain taideteosta liiterin edessä ja yhtäkkiä ohitse pörisi lähinnä helikopterin näköinen ja kuuloinen ötökkä. Samaa lajia siis ja oli muuten melko ikimuistoinen kokemus, kun muistan sen vielä näin reilun kahdenkymmenen vuoden jälkeenkin. :D

Joanna
2/6 | 

No on kyllä häijyn näköinen otus tuo pistiäinen! Mutta mekko on aivan jumalaisen kaunis! Mustan ja vihreän yhdistelmä on upea!

Sallapulla
3/6 | 

Voi luoja mun tekee pahaa pelkästään kun ajattelenkin sitä ötökkää.. Mä olen sentään biologitaustainen, mutta nuo nimenomaiset hirvitykset herättää mussa ihan alkukantaisen kauhun.

Oon kerran juossut sellaista pakoon lähes hysteerisenä hakkuuaukealla, mutta suljetussa autossa... Ohmygosh..

J
6/6 | 

Ihana asukokonaisuus/look huulia ja kynsIä myöten ja niin kauniit kuvat! :) Kaipaan ihan hirveästi näitä sinun "synkempiä" asuja ja lookeja, synkän ystävä kun olen :D Onneksi tulee syksy, tummat vaatteet ja pimeät illat, ah.

Ja mitä tuohon ötökkäepisodiin tulee, niin hyi saakeli! Olisin itsekin saanut todella pahan slaagin :D Taas yksi hyvä syy odottaa syksyä ja talvea..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011