Kuinka moni on lukenut Aku Ankkaa? Varmaan aika moni. Moniko muistaa ihanat suomalaiset julkkisnimiväännökset joita akkarissa harrastetaan? Erityisesti Möykkäel Jaksonen eli Michael Jackson on jäänyt mieleeni. Minulla oli täysin Möykkäel Jaksonen -fiilis punaisessa armeijahenkisessä takissa (saatu, SheInside) tallustaessani Amurin Helmeen aamupalalle. Sitkeässä näköjään on mielikuva Michaelista ja punaisesta paraatitakista.

Ja koska punaista ei voi koskaan olla liikaa, laukku samaan sävyyn.


 

Ah lisää tätä aurinkoa, valohoidolla on ihan uskomaton vaikutus. Sininen taivas tuntuu suunnilleen lottovoitolta!

Ps. Ankkalinnan nimiväännökset on listattu Wikipediassa, en ole edes tajunnut että niitä on noin paljon! Tahaton tirskahdus mm. Ääliöpäivien kohdalla :,D

Kommentit (27)

Grrita
1/27 | 

Oh! Ihana takki. Kiva tietää, että ei ole Tampereen ainoa väripläntti. :)

Unohdan myös, että Amurin Helmi on olemassa. Kääk, voisi siellä taas joskus käydä.

Oma suosikkini oli aina yksinkertaisuudessaan Marita Kattila, mutta taidankin hankkia uusia suosikkeja nyt lopputyöpäivän näitä lueskellessani. Hihii!

Marjukka
2/27 | 

Ihanat nimi"käännökset" ja ihana Amurin helmi!

Mutta alkaa nuo SheInsiden vaatteet jo ärsyttämään, kun niitä on joka blogissa. Kuinka paljon ne niitä oikein lähettelee?!??!!

Sailis

Heh, mulla ei ole tota ongelmaa kun voin stalkata facesta, jonne postaillaan kyllä tosi ahkerasti...viimesimmät updatet: lento myöhässä ja auto rikki Grand Canyonilla - ois varmaan voinu paremminkin loma alkaa :)

Sailis
5/27 | 

Tää ei nyt liity päivän postaukseen yhtään mitenkään, mut pakko vinkata. Tapasin suomalaistaustaisen kanadalaisen Maryannen pari vuotta sitten keskellä Belizen viidakkoa ja rouva on paraikaa miehensä kanssa lyhykäisellä roadtripillä Amerikan puolella! Blogikin löytyy http://unknownhome.wordpress.com/ . Ite oon enemmänkin seurannu vihreänä kateudestä noitten mahtavia matkoja facebookin kautta, mutta eiköhän tonnekin tule jotain jossain vaiheessa :)

lilie
7/27 | 

Ah! Möykkäel Jaksonen on jäänyt mullekin parhaiten mieleen ja tulee kyseistä nimeä joskus herrasta puhuessa käytettyäkin... Muita mieleen jääneitä myös Marita Kattila ja Joni Vaunu. :D

8/27 | 

Joni Kahiseva ja Möykkäel Jaksonen itellekin jääneet vahviten mieleen. Nimim. 80-luvulla kova Akkari-fani, vieläkin tosin tulee lueskeltua välillä vanhoja sarjiksia, vaikka ei enää oo tullu tilattua vuosiin.

Nimenomaan taskareita löytyy, järjestysnumeroon alle 100 useita (oon jopa kirppareilta aina kattellu joskus) ja sitten noita Barksin ja Rosan kovakantisia kirjoja.

Mut joo, paperilehti on vaan niin huono nykyään. Siinä vaiheessa kun ankanpojat alko surffaan netissä ja puhuun kännyköihin, tuli sellainen EIH!-huuto.

12/27 | 

Ihan paras nimiväännös oli jonkun ankanpoikakolmikon jäsenen toteama "Emme välitä Jessika Simpsulista, meidän suosikkimme on Laardi" :'D Nauran vieläkin joka kerta kun se tulee jostain mieleen.

LittlePhoenix
13/27 | 

Ihana takki! Löysin tuolta listalta yllättävän monta itsellenikin tuttua, näköjään kaksi ankka-hullua isoveljeä on onnisunut sivistämään siskoaan. Tirskuin useammankin kohdalla mutta totaalinen repeäminen oli kyllä juuri tuo Ääliöpäivät ja sitten Merkuriuksen mopomasut :D

Pippuri
16/27 | 

Mää muistan lukeneeni semmoisen akuankan, jossa samainen punatakki oli Mölykaakeli Jaksonen. Ja vähän "uudemmista" mieleen on jäänyt, kun Jimi Pääkallo oli Kimi Jääpallo. Kaikkea sitä muistaakin ja miksi oon päättänyt muistaa just Jimi Pääkallo muunnoksen? :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013