Löysin taas pitkästä aikaa vanhan Hell Bunnyn kellohameeni, joka on on odottanut iäisyyksiä silittämistä. Kellohelmoissa riittää sen verran paljon silitettävää, että aina ei vain pysty eikä kykene. Tämän asian vuoksi aika moni puuvillamekkoni ja hameeni roikkuu henkareilla ryppyisinä pesun jäljiltä luvattoman pitkään.


Loskakeleillä voi taas hetkeksi vaihtaa toppatakin nahkarotsiin, etenkin jos tietää kävelevänsä vain sisällä esimerkiksi Ikeassa. Aikamoisen matkan sitä joutuukin kävelemään taulukehysten vuoksi, on kyllä nerokkaasti suunniteltu kauppa siinä mielessä että asiakas harhautuu katselemaan lähes kaiken, kun ei osaa käyttää eikä huomaa oikopolkuja eri osastojen läpi :D


Hell Bunny on jännä merkki sikäli, että suurin osa yhdistää sen todennäköisesti goottihenkisiin vaatteisiin. Kuitenkin HB:llä on aika isokin valikoima ihan puhtaita fiftarikelloja ja tea dress -tyylisiä mekkoja. Mikä ihme on suomennos tea dressille, joku päivämekko ehkä?

Kommentit (10)

1/10 | 

En kyllä haluaisi olla silittämässä noita kellohelmoja! :D Täällä menee hermo jo yhden paidan silittämisessä...

NOPPA
8/10 | 

I-K-E-A. Tuo eksyvän paniikkihäiriöisen naisimmeisen tavaraparatiisi.
Ei vaan, käyn tarkoituksella aika harvoin, kun kassiin tarttuu ihan mitä tahansa, mitä ei tiennyt tarvitsevansa.
Ne lampaantaljat, kehykset ja säilytysslootat on lemppareita. Ja ihan melkein mikä tahansa. Joulukoristeet OHITIN tylysti ennen joulua.
Puuvillakellohelmat kuivatan aina hengarilla--tuulessa kesällä paras tulos--ei juuri tarvitse silitellä.

chatte
9/10 | 

Multa meni pitkään huomata, että Ikean alakertaan pääsee toisestakin kautta, eli suoraan itsepalveluvarastoon! Sieltähän on lyhyt matka kukkiin, kynttilöihin ja kehyksiin. Mutta onhan se aina kiva kävellä ja katsella sisustusjuttuja, jos ei kauhia kiirus ole. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012