Se on joka kerta kuin kotiin tulisi, kun saa lempparihuivinsa syksyisin käyttöön. Rakastan isoja muhkeita huiveja, melkein yhtä paljon kuin korkkareita. Melkein, ei ihan. Tämä Zaran vanha oranssilla maustettu jättihuivini on yksi ikilemppareistani.Vielä on tarjennut nahkarotsilla ja loafereilla. Yritän venyttää villakangastakkeihin siirtymistä niin pitkälle kuin mahdollista koska se kausi kestääkin sitten pitkään. Olen jo valmiiksi ahdistunut siitä kuinka nuhjaisessa kunnossa harmaa villakangastakkini on, koska samanlaista mallia ei tasan löydä mistään. Takkini on leikattu niin että siinä on kapea vyötärö ja aavistuksen mekkomainen helma, eikä se tarvitse vyötä vaan pitää muotonsa sellaisenaan. Mutta elättelen toivoa jos se kestäisi vielä tämän talven.

Kommentit (13)

Sanjana
1/13 | 

Voin niin samaistua! Mulla on kans ollu monta vuotta täydellinen villakangastakki: tummansininen, isolla hupulla varustettu, leveähelmainen ja vyötön takki :( sen alle mahtuu pönäkkäkin tyllihame ilman että näyttää muumilta. Mutta! viime talvena jo yritin etsiä seuraajaa kun kainaloon on hinkkautunu viidessä vuodessa reikä kun pelkästään sitä käyttäny lenkkejä lukuunottamatta. :/ ei vaan oo toista täydellistä löytyny.. nyyh!

jenn
2/13 | 

Kääks! Näyttää vielä niin syksyisen lämpimältä keli teillä! Täällä pohjoisessa (Oulun läänissä) pakkasta on käynyt jo yli -20, luisteltu on jo viikko, ja juuri kolasin pihalta yöllä satanutta noin 20cm lumikerrosta. I miss my nahkatakki already!

Sinituuli
3/13 | 

Siehän ompelet paljon.. Vanhasta takista kaavat ja uutta tekemään. Siis sit ku se antautuu lopullisesti. Pätevä tyyppihän tekee kaavat purkamattakin.

Elm
4/13 | 

Voi herranjestas, täällä Oulussa on ollut jo niin viiltävä tuuli ja kylmyys että olen alkanut kaivata jo pitkää untuvatakkia käyttöön. Ja tänään oli koko kaupunki täynnä vettä ja loskaa...

Sudenmarja
5/13 | 

DIY-niksi: nukkaantuneen paidan (tai takin) pelastamiseen ei tarvii erikseen mitään koneita, ihan perus ladysheiverillä kun (varovasti) "sheivailee" nukat pois niin voilá, kuin uusi! :)

7/13 | 

Jos se villakangas on pelkästään nuppunen, niin ostappa se pikkiriikkinen kone, mikä nuput poistaa. Mie olen ainaki saanu monta lempparineuletta ja muutaki vaatetta takasi käyttöön, ko sai ne siistin näkösiksi. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012