Meillä on maailman ihanin hoitokoira nimeltä Muhku. Muhkun omistajat ovat talvilomareissulla ja nallen näköinen Chow Chow valloitti koko porukan sydämet jo päivässä. En voi käsittää, miten cool ja äänetön koira voi olla. Rodulle tyypillistä, mutta koiria yleisesti ajatellen ei todellakaan tyypillistä. 

Muhkun myötä olen saanut liikuntaa siinä määrin, että liikunnanvihaajan penikat ovat ihan tulessa :,D en sitten malttanut aloittaa rauhassa. Ollaan käyty metsälenkeillä koko porukalla ja minä sekä Saku myös erikseen Muhkun kanssa. Ulkoilun riemua koko rahan edestä. Eikä valittamista keleistä, ihanaa aurinkoa ja kevään tuntu ilmassa. 

Kissamme? Sen asenne on luokkaa don't give a fuuu... :D Nöpö ei ole koskaan pelännyt koiria. Ja Muhkulle kissa on ollut ensimmäisten tuntien jälkeen yhdentekevä. Aluksi pörrökorva yritti tehdä häntä heiluen tuttavuutta, mutta kun vastaanotto oli verrattain kylmä, kiinnostus katosi kokonaan. 

Muhkun myötä meillä on nyt tilanne nimeltä koirakuume. On tietysti selvää, että kissan ja kiireisen elämän vuoksi se ei tule realisoitumaan vielä vuosiin, mutta se on sytytetty. Ihanaa, että pääsee kuitenkin vielä viikon verran paapomaan tätä karvakaveria <3 

Kommentit (3)

Mints
1/3 | 

Ahh, piristävä koira juttu :) mulla myös koirakuume ponnahtaa aina yllättäen mieleen, etenkin tuollaiset aurinkoiset talvimaisemat nostavat lenkkikaverin kaipuun pintaan. Oma koiramme kuoli jokin aika sitten, ulkoilut ovat vähentyneet huomattavasti, vaikka omasta laiskuudestahan tässä nyt on kyse. Kiva kuulla myös the Legendary Nöpöstä! :D

Vierailija
2/3 | 

Meilläkin oli tuommoinen oma muhku eli chowi, eli 12-vuotiaaksi. Aivan ihana mössykkä oli, ja maailman rauhallisin pösilö ♥️ Turkin hoito oli oma hommansa, ja rodulla myös esim. lonkkavikaa. Mutta aivan ihania möhvylöitä nuo kiinanpystykorvat ♥️

Vierailija
3/3 | 

Ite olen ratkaissu koirakuumeen, ottamalla vakituisen koirakaverin. Joka käy yökylässä, päivähoidossa jne.
Välillä on vastuuta enemmän, on ruokittava, käytettävä lenkillä, leikattava kynnet, harjattava jne. Mutta kaikesta huolimatta, en päivääkää vaihtas pois näistä 4-vuodesta.
Suosittelen kaikille tälläistä koirakaveruutta. Helpotan itse iäkkään koiran omistajan arkea ja tuotamme koiran kanssa monelle muulle iloa päivään vierailemalla.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat