-Yhteistyössä Seppälä-

Muistutan vielä ensi viikon keskiviikon 5.3. muoti-illasta Forumin Seppälässä (ilmoittautuminen tämän linkin kautta) ja samalla vilautan ihan superia printtimekkoa (16,95e), jonka valitsin Seppälän tämän kevään uutuusmallistosta. Tarvitsin työasun keskiviikoksi, enkä ikävä kyllä mahdu Olivian virallisiin kevään hienoimmat lookit -valintoihini, joten trikoomekko tuli korvaamaan. Ei varsinaisesti haittaa, koska tämähän on ihan mahtava. Olen yllättynyt miten ennakkoluuloton minusta yhtäkkiä tullut kokeilemaan melkein mitä vaan aina napapaidoista kapeisiin trikoomekkoihin, joita en normaalisti ole uskaltanut käyttää. Tämä asenne pitää säilyttää, joskin jätän edelleen pyöräilyhousut sen ulkopuolelle.

Kommentit (7)

1/7 | 

Mulla tulee kaikki ylimääräinen mahaan ja vatsa myös turpoo voimakkaasti päivän mittaan ja oon aina hävennyt mun pömppömahaa, PAITSI raskaana, jolloin siitä saattoi olla ylpeä ja iloinen. :P Normaalisti yläosissa tärkeintä on, että mun maha ei näytä isolta, mutta raskaana se ei haitannut, joten saattoi käyttää semmoisiakin vaatteita, joita ei muuten käyttäisi. :D

Petra H.
2/7 | 

Se on se (tuleva) äitiys, joka aiheuttaa sitä I don't give a shit -asennetta ;) Oikein!

4/7 | 

Tosi kiva tuo printtimekko! Ennen jotenkin karsastin Seppälää kovasti, mutta viime vuosina olen Suomessa käydessäni huomannut miten sen vaatteet ovat muuttuneet mukavimmiksi. Ainakin omasta mielestäni. :D

Nina
5/7 | 

Ihmettelin että mistä trikoomekosta sä horiset, kunnes tajusin ettei sulla tuossa kuvassa ookkaan päällä mieletön once piece.

Katariina
6/7 | 

Haa, ehkä ennakkoluulottomuus liittyy jotenkin mahan uuteen tilaan? :D Mä oon ainakin niin muffarimahakammoinen, että sen takia piukat printtimekot ja napapaidat on jääneet sovittamatta.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

se on ihan mahdollista ja jopa todennäköistä, musta on tullut vielä entistä vähemmän itsekriittinen ihan selvästi :D tää on sikäli mielenkiintoinen aihe, kun huomaa omalla kohdallaan ihan selkeän asennemuutoksen omaa kroppaa kohtaan, vaikka olen ollut muutenkin aina keskivertoa paljon armollisempi itselleni, ja hyväksynyt jenkkikseni :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012