Yleisö pyytää kissajuttuja, yleisö saa kissajuttuja. Olisiko syytä blogin emäntänä huolestua, että rättiblogin lukijoita kiinnostaa kissa eikä emännän mekot häh :D

Nöpö, aamutossujen valtaaja.


Ei VOI olla hyvä asento rötköttää etutassut toisen tossun sisällä, maha lattiassa ja takamus toisen tossun päällä, mutta siinä se vaan tyytyväisenä kehrää. Ei ymmärrä, ei tajua.

Kommentit (20)

2/20 | 

Kissat on nettimaailman kuumin juttu. Itellä on varmaan valehtelematta 50% kaikesta Facebookin feedin sisällöstä jollain tavalla kissoihin liittyvää tulvaa :D

marja-helena

Samoin! Etenkin kun kävin tykkäämässä paria italialaista kissasivua! :) Vastustamattomia nuo kisukat!

Mulla kasvoi eksponentiaalisesti tarjonta sen jälkeen, kun löysin löytökissakameran. Nyt jokaisella pennulla ja emolla on melkein Facebook-profiili.

Olihan noita sivustoja jo aiemmin, mutta... :D

Mikä löytökissakamera? Google ei kertonut!
Nöpöstä, onkos hän vanha jo? Muistelisin, ettei ollut kovin nuori, ja nyt näyttää kyllä olevan ikää jo kunnioitetttavasti. Mä seuraan blogiasi tasaisen epäsäännöllisesti ja kommentoinkin harvoin, ja silloinkin juurikin tällaisiin vanhoihin juttuihin. Toivottavasti jaksat Niina vastailla! :)

4/20 | 

Voi ei mikä asento! :D Mitenhän minäkin päädyn ihan huomaamattani lukemaan sellaisia blogeja joissa on myös kissajuttuja, enemmän tai vähemmän? Itsellä on toki kaksi kissaa, mutta en oikein muiden kissoista niin välitä... Blogimaailmassa tämä sääntö ei selvästikään päde minuun. ;)

Isla
5/20 | 

Ihana Nöpöndeerus. Hän on niin kauniskin!
Ps. Kyllähän niitä rättejäski kattelee.

Jasmin
6/20 | 

Kissqt <3 Itellänihän ei kissaa ole joten kaikkien ystävieni kissat joutuvat kestämään hellyyden osoituksiani :D minkäs rotuinen nöbsteri muutenon? On nimittäin aivan ihanan näköinen :)

Anni
7/20 | 

Kissoilla täytyy olla erilainen mukavuuskäsitys kuin ihmisillä, meidänkin katit löytää välillä niin oudoista paikoista/asennoista 'chillaamasta' että ei voi kun ihmetellä :D

11/20 | 

Koska kissat <3

Mä ihmettelen aina meidän toisen kissan nukkuma-asentoja :D Yleensä se on selällään S-mutkalla, etujalat toiseen suuntaan ja takajalat toiseen, pää vielä kierossa ihan vastakkaisella kierteellä. Siis just niin mulla-ei-ole-selkärankaa-lälläslää-asento kuin voi vaan olla :D Kai se sitten on hyvä, mutta en voi tajuta miten siinä voi nukkua 3-4 tuntiakin hyvin!

13/20 | 

Voi apua, tekisi melkein mieli tuota kuvaa rapsuttaa ku toinen on niin suloinen :D Jouduin viime keväänä tekemään raskaan päätöksen ja luopumaan omista kisuistani, joten näitten tällaisten otosten katseleminen tuo jonkinlaista lohtua. Tui tui Nöpö.

15/20 | 

Hehheh... joo porukka tykkää kissajutuista. Multakin on oikeestaan ainoot pyydetyt aiheet olleet ne kissojen tempaukset. onneks tuota matskua riittää kun on 9 kissaa :)

LH
16/20 | 

Blogillasi on myös niitä lukijoita, jotka eivät ole erityisen eläinrakkaita, sori, joten pidäthän kissajutut kohtuudessa, please! Kiitos ja anteeksi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011