En osaa millään järjellä selittää, miksi tämä vintage-silkkimekko on kaapissani. Se on oikeastaan ihan kauhean värinen, mutta jotain siinä silti on. Veikkaisin sen olevan jotain kasarin tai ysärin tuotoksia, mutta materiaali taas on täyttä priimaa.

Hulmuava silkkimekko on mitä parhain kesävaate, sen kanssa ei takuulla tule kuuma. Tuo kaunis matsku ei välttämättä välity kuvasta, mutta se on todennäköisesti se syy miksi tämän kirppiksellä huomasin.

Tuntuu aika kaukaiselta tämä viime viikonlopun superkesä mökillä, kun tänä aamuna painelin varpaat hileessä töihin. Huomenna olen lähdössä mitä suurimmalla todennäköisyydellä Alpeille, joten sikäli tämä viileys on ihan hyvää harjoittelua. Tai sitten siellä on ihan huikea helle, mene ja tiedä.

Perillä pitäisi uskaltaa siellä sellaiseen aktiviteettiin kuin canyoning, joka saa tukan pystyyn pelkästä ajatuksesta. En oikeasti tiedä mitä hittoa päässäni liikkui, kun ilmoittauduin mukaan kyseiseen toimintaan. Tyylikäs aloitus uusien työkavereiden edessä, jos joudun peruuttamaan takaisin :D Ruksin myös itseni koskenlaskuun, vaikka pelkään vettä. Logiikka? "Epämukavuusalue kasvattaa luonnetta, täysii tai ei ollenkaan!"

Kommentit (5)

Dompppa
2/5 | 

^^samaa mieltä edellisen kanssa, voi morjens mikä kuosi (etenkin noin leikattuna, kun värit ovat ihan erilaiset etu- ja selkäpuolella)!

Vierailija
3/5 | 

Ihana mekko! Kivasti edessä ja takana hieman eri kuvio, mutta silti selkeästi sama vaate. 

anniM
4/5 | 

Kauheesti kiinnostaa sun uusi työpaikka, utelias kun olen :) Mutta ymmärrän jos et halua sitä puolta avata. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010