En tiedä missä purkissa olen elänyt, ilmeisesti sitruunaisessa, kun en ole edes tajunnut että siivoussuihkeita voi saada myös polkkakarkilta tuoksuvana! Sain ystävältäni joululahjaksi (heh käytännöllinen ystävä antoi lahjan käytännön naiselle) Mummi ja Minä -sarjan siivoussuihkeen, joka on aivan mielettömän tuoksuinen. Polkkakarkkisuihke tuoksuu nimensä mukaisesti piparmintulle, ihan kuin karamellipussia nuuhkisi. 

Heippa vaan sitruunat, meillä siivous tuoksuu nyt polkkakarkille <3

Suihke on tarkoitettu kodin pintojen yleispuhdistukseen ja itse tuoksuaine on eteerinen öljy. Mummi ja Minä -sarjan tuotteiden takana näkyy olevan kotimainen Ole Hyvä Luonnontuote Oy, jonka arvoihin kuuluu vahvasti eettisyys ja ekologisuus. Siivousuihke, kuten muutkin sarjan tuotteet, on valmistettu kasviperäisistä, uusiutuvista raaka-aineista, jotka hajoavat luontoon 100%. 

Jälleenmyyjinä näkyi olevan Ekolo, Ruohonjuuri ja esimerkiksi Tampereella Taito Shop, jotka osaltaan jatkavat suomalainen luonnontuote -linjaa.

Tarkemmat tiedot Mummi ja Minä -sarjasta ovat ihan kiven alla, miksei näin kivasta ideasta ole pöhisty enempää? Googlasin googlaamasta päästyänikin eikä mitään paria lausetta pidempää tarinaa aiheesta löydy. Suomalaisilla myrkyttömillä siivoustuotteilla sietäisi keulia joka kanavassa, etenkin jos ne tuoksuvat näin ihanalle ja itse purkki on kaunis kuin... karkki.

Ps. On jokseenkin mukavampaa pyyhkiä ruokapöytää tällaisella tuotteella, kun tietää kuinka paljon meidän 2-vuotias syö pöydän kautta. Lautanen on ihan yliarvostettu asia lapsen mielestä :D

Kommentit (10)

Holli
1/10 | 

Heh meidän äiti on käyttänyt Mummi ja Minän tuotteita jo useita vuosia. Muistan ikuisesti, kun asuin vielä kotona ja leivoimme siellä kavereideni kanssa pipareita. Sotku oli melkoinen, joten juurikin tuo piparminttuinen siivoussuihke oli ahkerassa käytössä. Niin ahkerassa, että valehtelematta koko kämppä tuoksui sen jälkeen piparmintulle, eikä sen jälkeen tuo kyseinen tuoksu ole ollut perheemme keskuudessa kovin suosittu :D 

MoonLily
3/10 | 

Mulla on käytössä Mummi ja minä-käsisaippua nimeltään Lakritsipommi! Tuoksu on aivan ihana, tekee mieli pestä käsiä koko ajan. :D Pitäisi testata myös astianpesuainetta, mun mielestä sitäkin saa polkkakarkin tuoksuisena. :)

Himosiivooja
4/10 | 

Jos omalta paikkakunnaltasi ei tuotetta löydy, niin ainakin sisustuslaventeli.com myy näitä tuotteita.

Siivoushifistelijä
5/10 | 

Sarja on jo vuosia vanha ja jos en väärin muista, niin Itä-Suomen Annu ja Liinu liittyivät sarjan alkuvaiheisiin jollakin tavalla. Olikos niin, että he kehittivät koko sarjan? 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011