Tämän blogin nimi voisi ihan hyvin olla Mummolan kukkaverhot since -07. Olen aina rakastanut vanhahtavia kukkakuoseja, oikeastaan ihan missä tahansa muodossa. Kankaissa, verhoissa, vaatteissa, tyynyliinoissa, tapeteissa ja astioissa. Kaikki käy. Olen kuitenkin aika kranttu, mikä tahansa kukka-asia ei käy. Siksi meillä ei kovin paljoa kukkaa kotoa löydy.

Mutta ne harvat asiat mitä löytyy, ovatkin sitten täydellisiä kukkahörhön unelmia. Nyt löysin kirppikseltä 1,50 eurolla kaksi suurehkoa vaasia, joissa oli juuri sellainen kuvitus mistä pidän. Vanhanaikainen vintagekukka yhdistettynä kermanväriseen maljakkoon olivat vastustamattomia. 

Nyt vaasit odottavat puutarhan kukkaloistoa. Kohta pääsee nauttimaan syreeneistä, ruiskukista, daalioista, kissankelloista, päivänkakkaroista ja kymmenistä muista kaunokaisista myös sisällä. Saksin kesäaikaan puutarhakukkia ihan surutta myös sisälle, sillä ne eivät ihan hätäseen lopu kesken.

Kukkakautta odotellessa täällä lumisateen keskellä :) mutta toivo elää!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010