Hmm... yritän oikein miettiä koska olisin viimeksi panostanut pukeutumiseen mekoilla, koruilla ja koroilla. Syyskuussa?

Velttoilu jatkukoon, kääriydyn tällä hetkellä joko yhdistelmään neule ja hame, tai neule ja trikoot.
Täten lupaan ja vannon, että joulun aikaan yritän edes vähän. Tarkoittaen luonnollisesti sitä, että makoilen sohvalla vihreiden kuulien (namnam) kera, kääriydyn potkupukuun ja haudutan itseäni villasukilla. Ah.

Lapsena en yhtään tykännyt, että jouluna piti käydä saunassa päivällä (no ihan tyhmää) ja sen jälkeen pukea juhlavaatteet päälle (hirveen ikäviä noi sukkahousut ja pönkkähameet). Edes jalkoja ei saanut nostaa ruokapöydässä tuolille (kauhea tragedia)! Inhosin (lue: pelkäsin) myös joulupukkia, minusta oli maailman typerintä joutua laulamaan lauluja punanutulle ketä en tunne (tunsin oloni kovin petetyksi, kun lopulta selvisi että joulupukkina toimi setäni). Olin melkoinen joulun tähtönen lapsena :D hassua kyllä, nykyään rakastan joulua ihan yli kaiken. Tai lähinnä rakastan sitä että ei tarvitse tehdä mitään, on hyvää ruokaa saatavilla 24/7 ja saa möllöttää sohvalla Sakun kainalossa. Joulu, pusi pusi.

Kommentit (3)

Mustaleski
3/3 | 

Hassua, miten jouluperinteet ovat niin erilaisia. Meillä sauna on ehdottomasti jo pimeän aikaan, jotta ulkona loistavat jäälyhdyt näkyvät saunan ikkunastakin. Saunan jälkeen meillä ei pueta ns. pyhävaatteita päälle, vaan ollaan ihan vaan rennosti. Kuka yöpaidassa, verkkareissa tai milloin mitenkin. Sitten joulupöytään, ah <3 Ihanaa joulua!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011