Olen fiilispukeutuja henkeen ja vereen. Joskus (usein) mummostyle tuntuu oikealta valinnalta, mutta seuraavana päivänä saatan pukea tennarit, farkut ja T-paidan. Tällä kertaa oli mummoilun vuoro puuterisävyisen pitsimekon, loafereiden ja vintageveskan kanssa. Pieni baskeri pelasti huonon hiuspäivän, sillä tukkani ei varsinaisesti ole edustavimmillaan sadekeleissä. 

Mekko: H&M / Laukku: Vintage / Loaferit: Palmroth Original / Baskeri: Hironia

Bonuskysymys: ken arvaa kenen huoneessa mummoilin ;)

Kommentit (10)

Matkantekijätär

Huoneesta en tiedä, mutta luulen, että susta tulee isona Miss Marple! Ja se on siis kohteluaisuus... :)

Vierailija

Visavuoressa olet käynyt, Alice ja Emil Wikströmin taiteilijakodissa. Alice olikin aikanaan tyylikäs nainen ja oli kotoisin vähän isommista ympyröistä. Sopeutuminen hiljaisiin oloihin taisi olla hieman hankalaa. Sinä sovit kauniissa asussasi mainiosti Visavuoren valtiattaren kamareihin. Terv. Elise139

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010