Nämä mummotyyliset mekot ovat ihan erityisesti mieleeni, mutta yleensä yhdistän niihin vähän korkoa ettei lopputulos ole kuitenkaan ihan niin mummo. Mutta nyt Conssien rikottua varpaani Helsingissä kävelyreissulla, en pysty. En voi vieläkään käsittää mitä noiden luottotennarien kanssa tapahtui, ne eivät ole koskaan hiertäneet. Että nyt ollaan sitten mummostyle oikein kunnolla.


Tukka kiharrettu lämpörullilla, tuli vähän överikiharat kun laitoin kerrankin kunnon pohjustusaineet.

Minulle on kulkeutunut tällaisia kapeita pikkuvöitä vaatteiden mukana, erityisesti Briteissä tuntuu olevan ihan vakiona että mekko kuin mekko, vyö tulee mukana. Ihan hyvä juttu sinänsä, ne sopivat monen muunkin vaatteen kanssa. Pilkkumekko on H&M:n, laukku kirppis ja kiiltonahkakengät Pertti Palmroth.

Olen todella iloinen että ehdin hankkia nämä kävelykengät silloin pari vuotta sitten juuri ennen kuin Palmroth meni konkurssiin. Ja samalla todella harmi että yritykselle kävi miten kävi, sillä jos kenkätuotannossa olisi ollut tulossa enemmänkin tuollaisia kauniita&klassisia malleja, minä ainakin olisin siirtynyt vakiasiakkaaksi. Laatu on näissä kengissä ihan toisissa sfääreissä kuin monessa puolet kalliimmassa merkissä.

Kommentit (10)

atomi
2/10 | 

Onko kommenttiboxi välillä pois päältä kun kommentteja ei voi lukea, eivätkä linkit toimi. Tämä koskee siis vain vaatehuonetta, ei esim. Pätsiniemeä.

3/10 | 

Susta ja tyylistäsi ei tule mummomaisuus mieleen ensinkään, aivan upea olet! Kiharatki just hyvät!

Marion
4/10 | 

Kaunis kokonaisuus! :)
... Ja hyvänmittainen helma tuossa mekossa! Onko mekko uusi löytö, mahtaisiko vielä löytyä?

Annie
5/10 | 

Mä voin niin yhtyä tohon ihmettelyyn, että miksi lempparikengät joita on käyttänyt jo pitkään, yht'äkkiä aiheuttaa rakot! En edelleenkään käsitä miten about neljän vuoden käytön jälkeen yht'äkkiä sainkin rakot mun Eccon kävelykengistä tossa viime vuonna. Ja nyt ei sitten taas enää mitään ongelmia.

Olen kyllä tosi kade noista sun Palmrothin kengistä, todella nätit! On se harmi että Suomesta kaikki tuollainen käsityöläisyys tuntuu loppuvan tai pakenevan maailmalle...

6/10 | 

Sulla on niin pitkät sääret ettei matalat kengät saa sinua näyttämään yhtään mummolta, ainakaan minun silmissäni... :)

mamselli
8/10 | 

Kiharat näyttävät todella näteiltä omaan silmääni, eivät yhtään överit!

Katar
9/10 | 

Tosi kivat kiharat. Miksei minun lämpörullakiharoistani tule tuollaisia?? Paljasta salaisuutesi? Mitä mömmöjä tukkaan ja ennenkaikkea.. miten asettelet rullat? Miten päin

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011