Sähkörullat ovat veikeä työkalu hiustenlaitossa. Kun päätä koristaa polkka, ja vielä sinertävä sellainen, sähkörullien jäljiltä kuontalo on ihan ehta mummotukka! Mutta onko mitään hienompaa tyyli-idolia kuin seniorit, jotka uskaltavat toteuttaa itseään? Tuskin. Todisteena siitä on upea Advanced Style -blogi, jonne toivon itsekin joskus päätyväni! Sitä tosin pitänee hetki vielä odottaa, vaikka kuinka naamioin hiukseni harmaiksi. 

Ps. kirjakaapin hankkiminen oli varma tie saada ennen suht rajallinen kirjamäärä eksponentiaaliseen kasvuun... "kun kerran on paikka mihin laittaa ne..."

Kommentit (4)

ElinaM
2/4 | 

Kirjoista puheenollen, koska kerrot mitä tykkäsit Kaikki se valo jota emme näe-kirjasta?

Ellukoo
3/4 | 

Kiitos vastauksestasi edellisen postauksen kysymykseeni :) Täytyy ottaa suunnaksi Mustahöyhen heti lomarahojen tultua tilille ;) Siellä putiikissa on varmasti muutakin ihanaa kuin ne turbaanit, mm sateenvarjot. Sellainenkin on blogissasi vilahtanut. Mutta näistä kuvista piti tulla sanomaan, että kiinnitin myös huomiota tuohon laukkuun. IHANA! <3 Myös "mummotukka näyttää hyvältä :)

Vierailija
4/4 | 

Tosi kaunis asu!

Saanko kysyä, mistä tuo mekko on ja vieläkö sitä saa ostaa? Aivan ihana. *-*

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010