Ha! Let me tell you että tää Sakun hattu tulee niin oleen mun :D
Se kuulemma piilottaa sen, mutta ei auta.

Käykö muut ryöstöretkillä puolison vaatekaapilla?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (15)

myohmy
1/15 | 

Osta itsellesi toinen niin voitte olla samiksii. :D Minua ei hatut pue, käytän niitä vain pakosta, jos ulkona pää jäätyy ilman. Harmi sinänsä.

Ihan ot, katselin eilen sen Muotitietoinen -jakson, jossa olet stailaajana. Onnistuit mielestäni todella hyvin, tämä stailattava vaikutti aidosti tyytyväiseltä ja sinä luontevalta. Olet nainen, joka keskittyy asiaan eikä ole vain tyyliin katsokaa kun MINÄ stailaan. Ihan oikeasti arvostan tuollaista asennetta ja sinulla on todella silmää vaatteille. Tosin senhän jo blogin kautta tiesin, mutta myös muiden kohdalla kuin mikä itsellesi sopii. :)

2/15 | 

Haa! Mä lainaan välillä poikaystävän nilkkasukkia, ja sit se nurisee kun sen sukkapinot hupenee, enkä oikeasti tee sitä ees tarkoituksella! Ne on vaan niin samanlaisia kun mun omat (vaikka kokoeroakin on). Ekaa kertaa kun näin sen sukat meidän suhteen alussa jossain lattialla, tiesin et meil tulee olemaan ongelmia. :D

Pari pipoakin sillä on, jotka sopii kyllä mun päähän paremmin kuin sille..!

suikkis
3/15 | 

Hihihi, ei mun puoliso mut miespuolinen kämppis, jonka hupparin oon ominut omaksi. Se naureskellen kyselee, et saanko mää tänään lainaa mun hupparia... Mut kun sen on isompi ja lämpimämpi kuin mun oma...

EJ
5/15 | 

Joo! Olen aivan tajuttoman kateellinen miehelleni yhdestä Quicksilverin armyvihreästä toppatakista, se on aivan täydellinen ja niin lämmin! Ja mulle vielä aika sopiva, paitsi vähän pitkät hihat.. Lainaan sitä joskus salaa :D Vaikka Quicksilverhän on kyllä miesten merkki, mutta so what.

Pinja
6/15 | 

Osu ja upposi tämä aihe! Asutaan erikseen ja vietetään reilusti enemmän aikaa poikakaverin tykönä niin kummasti tulee aamulla käytyä hänen vaatekaapista kaivamassa huppareita päälle puettavaksi jos ei ne kotoa mukaan otetut vaatteet enään inspiroikkaan. Onneksi tykätään samanlaisista ja merkkisistäkin vaatteista niin sieltä löytyykin semmoista mitä omastakin vaatekaapista voisi löytyä. Kuulostaapa kummalta, ehkä poikatyttömäisyys selittää :D Hyvin se vaatteittensa katoamisen onneksi ottaa :)

9/15 | 

Hyvin näyttää sopivan!

Mä lainaan joskus miehen villasukkia jos en omiani löydä. Mies ei tykkää yhtään, on ihan pahana ja kyselee, että missä mun omat on. =)

Pippe
10/15 | 

Mieheni on päättäny pölliä piponi, mutta itse käytän hänen t-paitojaan farkkujen kanssa ja ne käyvät minulle paljon paremmi kuin hänelle.

12/15 | 

Miesten t-paidat ovat oivallisia yöpaitoja tai vaapapäivälöhövaatteita :) tosin minun villasukat saatavat toisinaan päätyä 4 numeroa liian isoihin jalkoihin.. joten kaikki villasukkani ovat venyneet muodottomiksi löllysköiksi! mutta neulon uusia niin tiuhaan tahtiin että tämä sallittakoon :D

mallu
13/15 | 

Mä käytän vieläkin eksän t-paitaa yökkärinä, vaikka erottiin jtn 2 vuotta sitten... Se oli ostanut meille samanlaiset teepparit, ja ne sitten kutistui pesussa niin, että molemmat jäi pieniks ja aloin sitten käyttää hänen paitaa yökkärinä, ja minullehan se sitten jäi. Enkä kyllä osaa ajatella, että se hänen olisi edes :)

meksu
14/15 | 

Ihan vain mielenkiinnosta tiedustelisin hiustilannettasi, kun joka toinen päivä postauksissa pidemmät hiukset ja joka toinen päivä lyhyemmät?(Kun mä onneton uskon, että postauksesi tulevat kronologisessa aikajärjestyksessä..) Irroitettavat pidennykset?

Meea
15/15 | 

Pakko oli kommentoida, kun oon tässä havainnut, että mun miehen farkut näyttää mun päällä paremmilta kuin mun omat. Mun mies on mallia kukkakeppi, ja sen löysät farkut on mun päällä aivan uskomattoman imartelevat! Meillä on siis painoa saman verran, mutta mies on melkein 15cm minua pidempi... :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015