Hähä tämän blogin nimestä on vaikea vääntää lempinimiä. Paitsi eräs takavuosien suosikkini; lukija oli väärinlukenut blogin nimeksi Nenäliinan Vaatehuone. Meillä oli eilen otsikon likkain kanssa iltamat Jack the Roosterissa. Anna oli visiitillä Tampereella ennenkuin lähtee taas huitelemaan maailmalle, joten miitti pystyyn ja Natakin hyppäsi mukaan.

Jos molemmat arvon bloggarit kirjoittavat romaanimittaisia tekstejä postauksissaan, voitte varmaan kuvitella paljonko sitä puhetta riittää livenä. En ole valehtelematta ikinä todistanut sellaista puheenpajatusta kuin eilen! Minä en ole hiljainen, mutta näiden kahden kanssa ei ehdi väliin kissaa sanoa :D


a2

a2


a4

a4


a3

a3

Oikeat blogimiitit ovat tainneet mennä pois muodista, kun kukaan ei sellaisia enää järjestä! Me Annan kanssa valaistiin Nataa esihistoriallisesta blogielämästä, kuinka 100 bloggaria pakkautui paattiin ja seilasi lahden yli. Kuka muistaa blogiristeilyä?


a1

a1

Kun miettii kuinka mahtavia tyyppejä blogiharrastuksen piirissä liikkuu (sekä te lukijat että muut bloggarit), ei tarvitse juuri keksimällä keksiä syitä miksi tämä on niin kivaa.

Ps. seuraavalla kerralla otan nauhurin mukaan, niin saatte todistaa puhumisen maailmanennätystä.

Kommentit (16)

2/16 | 

Haha, mä aina ilmottauduin risteilylle ja sit tulin tulokseen et ei saatana, en varmana lähe sinne tappelemaan piratismista ja hakemaan anytimen meikkitestereitä :D :D

Shrek

Mitä??? Eikö Anytimea enää ole? Voi ei :( Anytimella oli ihan parhaat kunnon liuotinpohjaiset kynsilakat. Pysyivät kuin tauti.

4/16 | 

En oo moneen kk lukenut sun (tai kenenkään muun) blogia kun on ollut muka itselläänkin omaa elämää..:) Mutta nyt oon tas skarpannut ja en voi olla nauramatta tolle Nenäliinan vaatehuoneelle:DDD ihana !

5/16 | 

Jos joku vielä päättää järjestää blogiristeilyn niin ängen kyllä 21 lukijan blogillani mukaan vaikka väkisin! :'D "Ai ettekste tiedä kuka mä oon?"

Sara
6/16 | 

Hah blogiristeily! Voi mitä muistoja. Oli kyllä älyttömän hauskaa, kun vaan ohitti ne ylimääräiset draamat olankohautuksella. Mutta eipä varmaan voi 100 naisen joukossa välttyä miltään draamalta :D ja hei mites se eka iso blogimiitti, jonka anna järkkäsi 09!

7/16 | 

LOLLOLOLOLOLOLOOLLOLOLOO!!!! noi kuvat hahahahahahah!

hei kiitti mahtavasta illasta, heräsin tänään klo 16 jotakin ja olo ei ole hirveän mahtava enää.. soitin jarnolle kriisipuhelun "tuo jaffaaaaaa"

8/16 | 

On sitä sitten vissiin aika kauan tullut bloggailtua, jos blogiristeily oli esihistoriallinen :-D Itse olin kyllä tuolloin vielä niin nuori ja ujo, etten kehenkään tutustunut vaikka mukaan lähdinkin... Harmi :/

9/16 | 

Kyllähän blogiristeilyn ny muistaa aina!! Sellaselle vois taas joskus lähteä :) Tai mihin vaan miittiin, ei sen laivalla tarvis olla.

nn
10/16 | 

Meillä kyellään kans aina että: "taasko sää luet sitä nenäliinaa" xD Haha! Tälläne aihe sai mut ilmeisesti ekaa kertaa IKINÄ kommentoimaan sun ihanaa ja inspiroivaa blogia. Oon roikkunu äänettömänä mukana varmasti ainaki... ehkä 08 alkaen...?Tyylitaivaan kautta sun blogin löysin :D Nii et moi ja kiitos. Ehkä tästä kommentoinnista tulee vielä tapa, ehkä :D Nyt olo tuntuu NIIN stalkkerilta, että huh.

11/16 | 

Minä TIEDÄN ettei sitä enää ole! Nyt seuraa faktaa. Anytime oli lumenen teinix-sarja minkä tilalle tuli natural code. Häikäisty mun tietoudesta!!!

Otan haasteen vastaan. Puhukaamme seuraavan kerran piratismista :D

12/16 | 

Kivat fiiliskuvat! Ja hahaa, kyllä blogiristeily on vielä tuoreessa muistissa, oli kuinka esihistoriallista tahansa. ;)

Ainakin Helsingissä järjestetään pienempien bloggareiden kanssa miittiä vähän väliä. Jos ei muuten, niin ihan muutaman hengen porukoilla - onhan monista bloggareista tullut ihan oikeitakin ystäviä. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012