Ihanasti tuo tuuli pyöritti fledaa pystysuoraan ylöspäin, kun teki viimeisen epätoivoisen yrityksen napata pari arkisunnuntain asukuvaa ulkona. Melkoinen fail. Mutta näistä kahdesta kälysestä otoksesta välittyy ehkä se ydin, eli rakas liigatoppi joka oli yllä tänään koska kotijoukkuematsi. Meidän tiimi hävisi, mutta oikeastaan voitti, koska saatiin se nimi mitä haluttiinkin eli meitä voi jatkossa kutsua Pynsän Munkeiksi <3 Voittajajoukkue valitsi nimekseen Vaakon Nakit, joka varsin pätevä sekin, mutta nimenä Pynsän Munkit koskettaa meitsiä enemmän, olenhan viettänyt varsin hikisiä hetkiä juosten munkkikahvilaa ympäri viimeiset pari vuotta. Ja kun nämä polvet tästä parenevat, toivottavasti kierrän munkkilaa jatkossakin.


Itsepaljastelijan elkein.Siellä ne (tui tui) Munkit on sievässä rivissä gear checkissa. Itsehän olin taas kerran bench coachina, koska en voi luistella vielä. Melkein kirvelee katsella muiden peliriemua, mutta toisaalta penkkinä voin keskittyä punomaan juonia. Se on oikeastaan yksi roller derbyn ihanin puoli, strategia. R a k a s t a n strategiaa. Voisin uida sääntöpykälissä, vastustaja-analyyseissä ja taktiikoissa. Ah. Tämäkin on yhden sortin päävika.

Kommentit (7)

Hulle
1/7 | 

Hah, ei me edes päätetty olla Nakkeja vaan äänestettiin koska ei osattu valita :) Koska NAM. Mut olipahan hauskaa!

2/7 | 

Sori, mun kommentti menee vähän vierestä, mutta mitä ihomeikkiä käytät? Olen viime postauksissasi aivan erityisesti ihaillut sun ihoa ja punaisia huulia vaaleaa ihoa vasten (rakastan punaista huulipunaa!!).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011