Joulumunkki pääsi vihdoin edustamaan kuuseen, eikä kattokruunuun. Olen tosin ehtinyt kiintyä kattokruunusta roikkuvaan munkkiin niin paljon, että saa nähdä raaskinko pakata sitä vuodeksi piiloon muiden joulukoristeiden seuraksi.


z17

z17


z18

z18

Aattoillan kylästelyt hoidin Selected Femmen paljettimekossa ja Mangon megakoroissa. Kiitos lumettomalle joululle, voi vielä käyttää piikkikorkoja. Ei sillä ettenkö olisi toivonut lunta, mutta jos nyt yritetään jotain positiivista hakea. Tuo synkkäsävyinen paljettimekko on noussut suosikikseni, käyttäisin sitä kaikissa mahdollisissa tilaisuuksissa. Yritän parhaillaan miettiä miten sitä voisi hyödyntää myös arkena. Farkkujen ja neuletakin kanssa?


z23

z23


z22

z22

Nöpö vietti joulua maukuen kinkkua, metsästellen lahjanaruja ja nukkuen omassa kopassaan. Enpä olisi uskonut, että tuosta vaaleanpunaisesta nössökorista tulee kissan lempipaikka.


z16

z16


z19

z19


z21

z21


z20

z20

Ajateltiin tämän päivän tehtävälistalle juoksumattoa ja avantoa, että loppuu tämä löysäily ja syöminen. Kolmen päivän ohjelmassa ei ole juuri muuta ollut :D Voi sitten illalla nostaa vielä kerran juustotarjottimen esiin ja vasta sen jälkeen palata karuun arkeen.

edit. taitaa jäädä sittenkin avanto välistä, kun vilkaisee noita myrskytiedotteita...

edit2. eipä jäänytkään, oli aika meininki...

Kommentit (8)

1/8 | 

Hii hyvä toi donitsi :D Nätti porokoriste myös ja hulppean näköinen kuusi teillä :] Mä olen myös aivan rakastunut tohon mekkoon. Toi on yks tyylikkäimmistä paljettimekoista, joita on kaupoissa, tai blogeissa näkynyt. Mä ite pukisin tuon arkeen varmaankin jonkun löysähkön pitkän neuletakin ,mustien sukkisten ja joidenkin hieman arkisempien korkojen kanssa :]

Krista
3/8 | 

Ihanat kengät! Paljonkos noissa sitten on sitä korkoa, hämääkö plato kun ei niin korkeilta näytä? :)

miia
4/8 | 

siis iik apua!!!! omistatko sä juoksumaton? minkä merkkisen kun tää tahtoo kans, ehdottomasti paras kuntoilukapistus! ai nii joo, ihana blogi sulla ja nöpö on ihan mieletön <3 meillä kans yks kissa herra neljän pupun kaverina :)

Ella
5/8 | 

Ite pukisin tuon mekon arkeen varmaan maiharien ja pitkän neuletakin kanssa :) tai vaihtoehtoisesti tennarien. Ja tietenkin mustat sukkahousut messiin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
Tammikuu