Koska Sakun käsi tatskattiin maanantaina loppuun, meidän osalta kreisibailut kaupungilla jäi väliin. Ja muutenkin, eilinen keli ei juuri houkutellut ulos. Mutta onneksi ihania tyyppejä tuli sitten meille. Tilanne oli täysin vahinko, mutta sattumalta sekä minulla että siskollani oli Olivia Rouge -mekko yllä, joten tuupattiin arvon ompelijatar iloisten asiakkaidensa keskelle. Minä sydän sydänmekkoni!

Pretty Girls making Ugly Faces. Paitsi että minä näytän pitkälti aina tuolta, kun innostun tai selitän jotain innoissani. Normipäivä.


Oliko kiva vappuaatto? Tampereella perinteisesti varsinaiset kekkerit ovat aina aattona, kun vissiin helsinkiläiset kerääntyvät skumppailemaan vasta tänään? Teekkarit täällä toki jatkavat varmasti vielä viikon, mutta niitä ei lasketa.

Kommentit (14)

Inkkuw
3/14 | 

koskenrannassa, missäs muualla alaikäisenä tampereella? jäätävän kylmä mutta kuitenkin mukavaa, kuten aina !

Kesäorava
5/14 | 

Kyllä ne bileet Helsingissäkin on aattona. Mantan lakitus, sitten baariin, kotibileisiin tai sään suosiessa puistoon. Vappupäivän sitten puoli Helsinkiä änkee Kaivariin/Ullanlinnanmäelle picnikille. Siellä ne on lapset, koirat, eläkeläiset, opiskelijat, nuoret ja vanhat kaikki sulassa sovussa syömässä ja (varsinkin) juomassa, kunnes eväät loppuu ja on aika lähteä kotiin. Jäljelle jää vain tolkuton vuori roskia, vaikka kaupunkin raahaa paikalle kuinka isoja roskiksia tahansa. Se loppupuoli helsinkiläisistä sitten nauttii vappupäivän hyvästä säästä ja hyvästä seurasta ravintoloiden brunsseilla, ystävien luona tai ihan vaan kävelemällä puistossa. Hyvää vappua sinne Manseenkin :)

pom
6/14 | 

Siskosi on selvästi edistynyt projektissaan! Koskas tulee tilanneraporttia liikunnanvihaajan puolelle? :)

Sanni
7/14 | 

Itsellä pikku juhlan ystävien kesken...

Leivotko itse noi macaronit, vain mistä niitä hankit?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019