Amurin Helmi on viikonloppuaamujen pientä luksusta, jos vain jaksaa raahata luunsa korttelin verran liikkeelle. Uskokaa kun sanon, että aamuisin kaikki on minulle liian vaikeaa. Mutta sitten kun sinne asti pääsee, sulhaspiirakat ja muut herkut palkitsevat aamuisen vaelluksen aivan varmasti.Kirpsakka talvipäivä vaatii lämpimän neuleen. Mutta koska olen harakk... prinsessa, myös blingiä. Glitterin joulutervehdyksen mukana sain tuon ihanan överin kaulakorun, joka on aika näpsäkkä pari harmaalle neuleelle.


Pitkästä aikaa tummanpunaista kynsissä.Saku parka ei löytänyt tiskistä viineriä, joten sen oli pakko ottaa munkki. Ja korostan sanaa pakko, koska ei herkkuja vaihtoehtohan ei toki tule kysymykseen. En voi käsittää ihmisiä jotka syövät viinereitä, hyi olkoon! Sellainen hapero lehtitaikinapohja, limaisia mansikoita ja jotain kammottavaa tytisevää tahnaa keskellä hrrrh. Sanomattakin selvää että mansikkaviineri on Sakun ykkössuosikki? Jep. Tai ehkä se on miehen suosikki siksi, että ei taatusti joudu jakamaan viineriään minun kanssani :D

Ps. juustokakkua sen olla pitää.

Kommentit (11)

5/11 | 

Siis viinerin paras osa on se mönjä, viineristä syödään ensin reunat, sitten mansikat tms. ja viimeiseksi nautiskellen keltainen ihanuus. Nam!

myohmy
6/11 | 

Ei varmasti viinerit ole vain miesten juttu. Sakulla on hyvä viinerimaku, mansikkaviineri on minunkin suosikki. Nams. :) vaikka ravintoterapeutit yrittää auttaa pääsemään viinereistä eroon sillä, että kutsuvat sitä keltaista sokeritahnaa rääksi niin ei auta meikäläiseen ei edes mielikuvana. :P kun se keltainen sössö on just niin parasta. Myönnetään talvella ne mansikat on aika vetisiä, mutta ei kesällä, härre gud. Tuoreita mansikoita ja viineriä. kesän yksi kohokohta kun minä en syö jäätelöä. :)

Kate
7/11 | 

Ah, juustokakut <3 Vähemmän salainen rakkauteni ja intohimoni musiikin lisäksi. Maistoin viime sunnuntaina täällä Savossa paikallisen kahvilan joulujuustokakkua, ja voi herrajumala se oli hyvää! Eli siis pohja piparia ja itse juustokakkuosan päällä glögipäällinen :)

Anni
8/11 | 

Lehtitaikinahan on parasta :D

Ja onks Tampereella muka ollut 'kirpsakka talvipäivä'? Pitänee vihdoin muuttaa sinne. Mä en edes muista et nyt pitäis olla talvi...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012