Lidlin oman vaatemerkin Esmaran ja Heidi Klumin yhteistyömallisto esiteltiin New Yorkin muotiviikolla. Etukäteen paljon hehkutettu mallisto tulee myyntiin tulevana maanantaina 18.9. Suomen jokaiseen Lidliin, ja siihen voi tutustua etukäteen Lidlin sivuilla

Olen seurannut tiedotteita laiskasti sivusilmällä, sillä päivittäistavarakauppa ja muoti eivät yleensä istu mielessäni samaan lauseeseen. Minua ei sinällään kiinnosta mikä merkkilappu takkini niskassa on, mutta pääasiassa markettien muoti ei vain ole ollut tyyliäni. 

Nyt vihdoin selasin ajatuksella läpi Suomeen tulevat tuotteet (koko mallisto rantaudu meille) ja kyllähän se kiinnostus väkisin heräsi. Olen leopardikuosin salarakastaja, ja joka vuosi sovitan useampaa leokuosista takkia. Tähän mennessä en ole suorittanut ostosta, mutta varmaan tuo(kin) takki täytyy käydä testaamassa. Sadas kerta toden sanoo?

Todellinen kiinnostuksen kohteeni on tuo musta mokkalaukku tupsulla, se näyttää tosi kivalta. Samoin nuo leonilkkurit näyttävät siltä, että niillä pystyy kävelemään. 

Lidlin ja malliston sanomana on, että muoti kuuluu kaikille. Hintataso on näin ollen suorastaan halpa, perinteiseen Lidl-tyyliin. Kuvissa näkyvät nahkanilkkurit maksavat 29,99€, nahkatennarit 26,99€, trenssit 26,99€, mokkarotsit 69,99€ ja mokkalaukut 24,99€. Lisäksi mallistossa on edullisia mekkoja, housuja ja paitoja. 

Ikuisena vaatehypistelijänä kiinnostavamman tyylin rantautuminen ruokakauppoihin tarkoittaa pidentyviä kauppareissuja :D 

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010