Ai että, Ivana Helsinki -fanilta alkoi välittömästä kuola valua näppikselle, kun näytölle avautui markkinoinnin lähettämä kuva eräästä laukusta. "Niina, olisiko tämä sinun näköisesi tilaajalahja?" Että olisiko! Uuden Velvet Lake -malliston henkeen yksinoikeudella Olivialle suunniteltu riikinkukkolaukku on kertakaikkiaan upea. Joten olkaatte hyvät, työnantajani Olivian tarjous Nelliinan vaatehuoneen lukijoille. Kesälukemista ja laukkukaunotar KLIK:


Kommentit (18)

zenjen
1/18 | 

Eiiiiih! Ihana, ihana, ihana!! Terveisin köyhä opiskelija, joka yrittää säästää jokaista senttiään ja joka on myös surkutellut kun tällä hetkellä ei tule mitään luettavaa kotiin.. Tuo laukku on kyllä aivan mahtava, Ivanan luomuksiin voi aina luottaa :)

Saaramaria
2/18 | 

Ihana laukku!

Ärsyttää näin kestotilaajana, että kaikkia kivoja tilaajalahjoja on UUSILLE tilaajille jatkuvasti, mutta kestotilaajaa Olivia muistaa tasan laskulla.. (no ok, sai aiemmin sen CityShoppari-kortin, mutta itsellä ainakin se oli aika turha). Olispa aika hienoa, jos esim. kyseistä laukkua sais kestotilaajana ostaa vaikka edullisemmin tms. etuutta :) Tai sitten pitäis varmaan katkaista tilaus ja tehdä aina noita pätkiä sen mukaan, mitä kivaa tilaajalahjaa on tarjolla :D

Mutta täällä on turha nurista, piti vain sanomani, että ihana laukku :D

Eevis
3/18 | 

UPEA!! Nyt kyllä harmittaa ihan älyttömästi, että minulle tulee jo Olivia. Kurjaa!

4/18 | 

Pitipä nyt sortua tilaamaan, laukku on ihan! Ja koska juuri irtisanoin Ellen tilauksen, niin pitäähän sitä jollain paikata ;)

neilee
Liittynyt4.9.2013
5/18 | 

Aika erikoinen tarjous, kolme lehteä kymmenen senttiä normaalihintaa kalliimmalla? Ja jos Olivian sivujen kautta tilaa lehden, niin kolme lehteä saa kympin halvemmalla. Mahtaako olla tullut väärä hinta tarjoukseen...

wiid
8/18 | 

Hyvä tarjoushan tuo on, kun tulee arvoltaan kallis laukku mukaan!

..taitaa lähteä lehti tilaukseen, minulla on jo kaksi Ivana Helsingin laukkua (se ihana bambi ja jättikokoinen vaaleapunainen heppalaukku <3) ja himo vain kasvaa..

Nnika
9/18 | 

Saasamaria: mä olen niin samaa mieltä teki mieli vetää itku potku raivarit tossa lattialla kun näin ton laukku ihanuuden ja olen tietenkin olivian kestotilaaja jo... muuurrr :D

Ebmn
10/18 | 

Tyhmä kysymys, mutta onko tässä velvoitettu tilaamaan pidempään kuin kolme kuukautta, vai voiko lehden irtisanoa heti kahden kuukauden jälkeen, jolloin saa vain kolme lehteä sekä laukun ja se maksaa 19,90 euroa?

Nukke
11/18 | 

Tänään puolinukuksissa vastasin puhelimeen ja laitoin itselleni tulemaan kyseisen tarjouksen... JA ONNEKSI LAITOIN! herrajesta miten UPEA tuo laukku onkaan :0 saisi luvan tulla jo :D

Mieletön!!!

Tohveli
12/18 | 

Kyl nuo uudet tilaukset on joskus hyviä ku tulee nuo lahjatki mukaan:) Ne on hyviä varsinkin silloin jos tilaajalahjoille on jotakin käyttöä, eikä ne jää mihinkään kaappiin lojumaan :D Mä sain kerran vastaavan Ivana Helsinki laukun (mut siin oli Bambin kuva) ja ihastuin siihen heti:)..tilasin 7kk Cosmpolitania ja makso muistaakseni 24,90e. Siihen tuli vielä kaupan päälle DVD ton laukun lisäksi.. Sen jälkee tilasin uuen pätkän ja tuli Lumene Natural Code meikkejä :D Sanoin sen taas irti ku ois maksanu jonku 100e vuodelta jos ois jatkunu.. parempia tarjouksia ootellessa! Ai niin ja eilen löysin kirpparilta uusimman Olivian ja Glorian eurolla! En heti uskonu et ne oli kesäkuun numeroita, ku nehän ilmesty aivan vasta..Mut oli ne! Piti heti ostaa kummatki ku halvalla lähti :D

13/18 | 

No hei WAU, olihan mun pakko tilata nyt, kun noin upea laukku tulee tilaajalahjana :D nimim. riikinkukkofani :P

14/18 | 

Jouduin voittamaan pelkoni ja tilaamaan tämän, koska laukku on käsittämättömän hieno - siitä huolimatta, että ahdistaa jo ajatuskin että onnistun jollakin tavalla epäonnistumaan joko tilauksessa tai sen lopettamisessa kolmen kuukauden jälkeen (opiskelijabudjetilla ei kestoja tilailla...) niin etten sitten loppujen lopuksi oman tyhmyyteni vuoksi laukkua saisikaan. Onko se edes mahdollista? No, kaikkea täytyy kokeilla.

Laukkuhan on siis yksinkertaisesti käsittämättömän hyvännäköinen.

Sitä paitsi Olivia on mainio lehti... Ettei sinänsä valittamista vaikka tilauksen muistaisi perua vasta parin kuukauden päästä...

Tara
15/18 | 

Nyt on kyllä pikkuisen harhaanjohtavaa markkinointia. Kolmen lehden normaali tilaushinta on 19,80. Ja jos saa "lahjaksi" jotakin kaupan päälle, niin siitä ei kyllä pitäisi joutua maksamaan. Tässä tapauksessa ei siis pitäisi puhua ollenkaan "lahjasta" vaan tilaus pitäisi olla yhteistarjous: kolme lehteä + laukku. Linkissä kerrotaan lehtitilauksen olevan "tarjous", jota se ie todellakaan ole, koska hinta on kalliimpi kuin normaalisti.

http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/yritykselle/markkinointi/kylkiaiset/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012