"Kulta, otatko pikaisesti pari valokuvaa, ei siellä ole edes pakkasta..."


Vinkiksi teille miehet, juoskaa karkuun jos joku potentiaalinen tyttökaveri kertoo pitävänsä blogia. Eri asia tietty nämät miesrukat jotka on koukutettu jo ajalla ennen blogia, siinä ei sitten kohtaloaan enää voi paeta muahhah.

No okei, Sakun säälittävästä ilmeestä huolimatta miestä ei riistetä kameran taakse kuin noin 2 minuuttia joka kolmas päivä. Ja siitä hyvästä hemmottelen vääryyttä kokenutta kaksilahkeista aika paljon. Tai OIKEASTAAN vääryyttä ihmissuhderintamalla koen minä, koska uusi GTA on ulkona. Ja nyt vielä online versiokin. Mraah.

Onko paikalla muita GTA-leskiä?

Kommentit (26)

heartbeat
1/26 | 

GTA leskeyttä ei olla nähtykään, koska pelataan yhdessä ja tykkään katsoa vieressäkin, koska kyseessä on oikeasti hyvä peli ja laadukasta huumoria;) Onneksi on kaksi nörttiä veljeä koulineet mut:)

Riikka
2/26 | 

Juuh, GTA-leskejä tässä ollaan. Ja kun tuo NHL 14 paukahti markkinoille myös niin varmaan jouluun asti aika yksipuolista tämä parisuhde. Tosin GTA:n lupasinkin ostaa itse kullalle kun omat takki ostokset lähti hieman lapasesta. Ja kultuhan osasi heti pelata "huono omatunto"-kortin joten ihan kiltisti nyt könötän vieressä ja pidän peliseuraa :)

iitsku
4/26 | 

Itse en ole vielä GTA-leski koska mieheni odottaa että peli tulee tietokoneelle. Pidän peukkuja, että peliteollisuudessa tapahtuu jokin kömmähdys eikä GTA:ta saada ikinä tietokoneelle 8))) Mutta pakko sanoa että tällä hetkellä olen hyvin onnellinen, koska miekkosella menee tavallisesti kaikki aika kavereiden kanssa pelaamiseen, mutta tällä hetkellä kaverit pelaavat GTA:ta eikä tolla yhdellä oo muuta tekemistä ku viihdyttää mua 8) muah! Vähä saa olla vahingoniloinen...

5/26 | 

GTA-leskeys on tosiasia ja se pitää kai vaan hyväksyä. Samoin Hitman-leskeys ja Assassins Greed-leskeys... :D Näitähän riittää ja uusia tulee.

tiitiäisen ukko

Se on assassin's creed, ei greed - tarkkana nyt että mikä leski oot.

Sä kuitenkin nukut yöllä, ja se on aikaa, mikä mun täytyy olla hereillä (ilman sua, koska sulla on muuta tekemistä).
Jos sä oot GTA-leski ni oonko mä sitte UNI-leski?

Sanna
7/26 | 

Olen itse sellainen GTA-leski, että mieheni "pakottaa" mut katsomaan sitä peliä, kun hän pelaa! Mun pitää kuulemma auttaa sitä, kun se ei aina ite nää mihin pitää mennä ja mistä poliisit tulee tai missä joku hirvi nököttää. Järkevää eikö :D
Laatuaikaaparisuhteelle.com

9/26 | 

meillä mä ostin GTA:n ja yhdessä (ja erikseenkin) pelataan! on ollut ihan alkuajoista asti meidän yhteinen juttu tuo pelaaminen ja edelleen lasten mentyä nukkumaan kaivetaan ohjaimet :)

pleikka nelosta odotellaan täälläkin!

Sariska
10/26 | 

Lol! Täysin samanlainen ilme kuin poikaystävälläni laivaterminaalissa kun olimme lähdössä reissulle Tallinnaan viikonlopuksi, jonka minä olin ostanut hänelle synttärilahjaksi :D
Kiittämättömiä miehenretaleita! :D Mut can't live with out them, vai miten se menikään :)

11/26 | 

Harmittelit aikaisemmin, ettei kukaan haasta sinua ikinä mihinkään, joten päätin korjata asian! Sinulle on haaste minun blogissani, ja muuten aika hyvin tähän postaukseen liittyvä sellainen. :D

12/26 | 

Mulla on käyny niin hyvä tuuri, että mun ukkeli ei harrasta minkään valtakunnan konsolipelejä eikä tietokonepelejä. Ja kaiken upeuden lisäksi, se ei katso myöskään urheilua teeveestä! En itsekään seuraa... Meillä vain musisoidaan <3 :)

Nannah
13/26 | 

Leskeydestä en tiedä mitään, koska eleilen yksin, mutta saanpahan omia pelin kokonaan itselleni :D Suosittelen pelaamaan mukana, yllättävän hauskaa! Huumori vähän omalaatuista, hahmoista nyt puhumattakaan. Eilinenkin meni että "oho, onko se jo noin paljon?!"

Taidan tästä lähteä varastamaan pari autoa ja kiduttamaan tyttäreni kosijaa, on kuulemma ehdotellut kamaluuksia! <3

15/26 | 

Juurikin toissapäivänä mies heitti kaupassa, että jospa hän ostaisi itselleen tuon GTA:an...siinä vaiheessa meikäläinen kiihdytti ostoskärryihin vauhtia ja esitti kuuroa. Epäilen kuiten tuon taktiikan tehoa pidemmällä aikavälillä :D

17/26 | 

Onko sillon GTA-leski jos ihan innoissaan vieressä lukee pelaavalle miehelle karttaa ja antaa ajo-ohjeita ?:D

18/26 | 

Hähä, olen patistanut miehen kuvausassistentin rooliin, se lähinnä vittuilee aiheesta, mutta kuvaa silti. :D
Onneksi tässä taloudessa ei ole pleikkari ykköstä kummoisempaa konsolia, ei paljoa GTA:ta pelailla. Itseni tekisi kyllä vähän mieli kokeilla. Muuten pelataan kyllä yhdessä erikseen selät vastakkain tietokoneilla.

19/26 | 

Haha, mun ei sitten taas tulis mieleenkään pyytää miestä ottamaan kuvia! :D Olen ihan kateellinen teille joiden miehet niitä kuvia ottaa! :P Mun kuvat onkin välillä aika omalaatuisia, kun otan ne joko pöydän kulmalta tai kamerajalalta. Mutta noh... Eipä tuo isäntä varmaan olisi sen parempi vaihtoehto. ;)

annepa
20/26 | 

Antaa poikien pelata, harrastuksensa kullakin. Tuon GATV:n julkaisu osui nyt hyvään saumaan, kun minä olen tahollani GTAV-leski ja hellu on tahollaan hirvenmetsästysleski. Välimatkaa reilu 800km. Pelatkoon vaan ihan rauhassa, minä menen tyttöjen kans mettään :D

21/26 | 

HEP! Tosin hämmästyksekseni sit GTA:ta pelataan lähinnä silloin, kun itse olen yiopistolla. Itse e kyllä sitä pelaisi, vaikka välillä saatan istua sohvalla lukemassa kirjaa ja pyörittelemässä silmiäni. Tai pelaamassa ikivanhaa Gameboy Pokemonia kännykällä, mutta ei kerrota sitä kenellekään.

22/26 | 

Hahah, itse vasta äskettäin aloitin blogini, ja meillä on jo nyt alkanut kuulua sellaisia lauseita kuin "Voisitko raijata nuo rojusi muualle tuosta pöydältä, niin saan otettua jotain kivoja kuvia" tai "Siirry, sinusta tulee varjo tähän kuvaan". :D

Ja luojan kiitos, meillä ei pelata paljon mitään! Vaikka lapsena oli siistiä pelata salaa gta:ta, en kyllä enää jaksaisi kuunnella sitä räiskimistä ja autokaahausta. Vanhaksi olen tullut.

http://www.lily.fi/blogit/teravat-hampaat

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011