Nyt on kuulkaa mahtavia uutisia, vihdoinkin meille Tamperelaisille oma Muotikirppis! Meikäkin pakkaa mekkonsa, helmansa ja korkonsa kirppiskassiin ja suuntaa myyjäksi toukokuun 19. päivä Pakkahuoneelle. Lähdin mukaan tapahtuman "mainoskasvoksi" (uuuuuu :D), joten sain oman pöytäni maksutta.
"Sunnuntaina 19.5. Tampereen ensimmäinen Muotikirppis Pakkahuoneella. Tapahtuma alkaa klo 11 ja päättyy klo 16. Muotikirppiksen takaa löytyy yhdeksän muodista ja tyylistä kiinnostunutta tiimiyrittäjää Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksiköstä Proakatemialta. Muotikirppis on lähtöisin heidän omasta intohimostaan muotiin ja second handiin sekä halustaan luoda aivan uudenlainen tapahtuma tamperelaisille muodin harrastajille.

Myyjäksi?

Ilmoittautuminen myyjäksi alkaa perjantaina 19.4. ja ilmoittautumisohjeet tulevat myöhemmin Muotikirppiksen facebookiin. Myyntipaikkoja tulee olemaan noin 60 ja ilmottautumisvaiheessa nopeat syö hitaat.

Pöytävuokra on 28€ ja sisältää 70x140cm tai vastaavan kokoisen myyntipöydän. Tapahtumassa myyjä pääsee myymään vanhat trendikkäät vaatteensa ja asusteensa juuri oikealle kohderyhmälle. Vaikka kyseessä on kirppistapahtuma, on paino sanalla muoti ja trendit - kaikkien tyylien edustajat ovat tervetulleita Muotikirppikselle, mutta myyntiin kannattaa valita ne vähälle käytölle jääneet vaatteet, hutiostot ja hyvässä kunnossa olevat suosikit, joille ei enää ole käyttöä."

Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy.

Eli potentiaalisten myyjien kannattaa olla tarkkana ilmoittautumisen kanssa ja shoppailijat sitten vaan päivämäärä ylös kalenteriin. En ole pitkään aikaan ehtinyt tuulettaa mekkorekkejäni, joten ihanaa että nyt on vihdoin hyvä syy vaatekaapin siivoukselle :)

Nähräänkö Pakkahuoneella?

Kommentit (16)

lukija
2/16 | 

No varmana nähdään :D jos vaan ei mitään muuta ole ja taisin just päättää että ei oo :D

3/16 | 

Moikka!

Aletaanpas tutkia tuotakin vaihtoehtoa - sinnekin täytyy näköjään kyllä rekisteröityä.

Jos haluat lisätietoa tapahtumasta heti, niin laita mulle mailia niin laitan sulle infoa tulemaan!

Myös esim. mun blogia seurailemalla pysyt varmasti kärryillä.

terkuin,

Ida
Muotikirppis-tiimistä

ida.hanhiniemi@tuumacreative.fi

Idalle:
Rekisteröityä Google+ käyttäjäksi yksityisenä tai yrityksenä, tottakai, mikäli haluat tapahtumia lisätä.

Katseluihin ei tarvitse mitään tunnuksia.

Huomasivatkohan bloggaajat jo, että Blogger juuri muutti kommentointinsa myös Plussatunnarin käytön sallivaksi.. luulisi senkin jo herättävän huomaamaan G+ etuja. (Kommentit blogiin voi jakaa suoraan, tai sama toisinpäin, blogin pitäjä näkee milloin ja missä kirjoituksestaan siellä puhutaan jne..)

4/16 | 

Ihanaa, luen aina niin surullisena kaikista blogeista kaikista kivoista kirppistapahtumista HESASSA, joten tosi kiva kun täällä Tampereellakin on tämmönen:)

Anna
6/16 | 

Jess! Tulen tsekkaamaan ihan varmasti tarjonnan! Minkä kokoisia noi sun mekkoihanuudet yleensä on? (: Jospa saisin kynteni lyötyä johonkin niistä.

henne
9/16 | 

Jee, ihanaa että tapahtuu jotain Helsingin ulkopuolella taas! Olishan tuolla omissakin kaapeissa vaikka minkälaista rytkyä, mutta ei niitä kyllä kehtaa myyntiin tuoda tapahtumaan, johon liittyy sana "muoti" :D Mutta kyllä siellä ehottomasti täytyy piipahtaa, piipahtaa, hehe "piiip" hoho..

10/16 | 

HÖ, millähän sitä sais ittensä Tampereelle tuolloin! Voitko postittaa mulle vaikka heti kaikki sun isoksi jääneet vaatteet joo? :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012