Huikeaksi menestykseksi osoittautunut Tampereen Muotikirppis tekee taas tuloaan, raivaa kalenteriisi tilaa 6.6. klo 11-15:00. Tänä vuonna kirppis ei ole Pakkahuoneella, vaan Työväen Teatterin juhlasalissa. Jos joku ei ole kahtena edellisenä vuonna käynyt muotikirppiksellä niin suosittelen lämmöllä. Vaikka ruuhka on aluksi melkoinen, myyjiä on paljon ja tarjonta on erittäin laadukasta. Tällä kirppiksellä jokaisesta pöydästä voi tehdä löytöjä :)


Itse en tänä vuonna lähtenyt myyjäksi siitä yksinkertaisesta syystä että tyhjensin vaatekaappini erittäin tehokkaasti kahtena edellisenä vuotena. Ei ole mitään myytävää :D mutta jos tämä tapahtuma järkätään vielä ensi vuonna niin harkitsen pöytää ja tässä vuoden aikana seulon ihan tosissani vaatteideni suhteen että mitä tulee varmasti käytettyä ja mitä haudon kaapissani vain siksi että en pysty luopumaan.

Muotikirppiksen Facebook-sivu löytyy täältä jos kaipaat lisäinfoja.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011