Nyt on avattu Tampereen tulevan Muotikirppiksen viralliset nettisivut, ja yllärikseni löysin tiedon että päivää ennen varsinaista Muotikirppistä (sunnuntai 18.5.) järjestetään Minimuotikirppis (lauantaina 17.5.) samoissa tiloissa Pakkahuoneella. Tarkoittaen sitä, että lauantaina tapahtuma keskittyy lastenvaatteisiin ja tarvikkeisiin, ja sunnuntaina aikuisten muotiin.

Minähän olen itse myyjänä sunnuntain tapahtumassa, mutta täytyy näköjään huristaa paikalle myös lauantaina koska luonnollisesti kiinnostaa käytetyt lastenvaatteet ja muut asiaan liittyvät tarvikkeet. Olen jokseenkin pihalla mitä kaikkea sitä oikein pitää ennen vauvan saapumista hankkia, tai lähinnä että mikä on täysin turhaa hössötystä ja mikä välttämätöntä, taitaa olla melkoinen suo. Olen saanut tähän mennessä kokeneelta äidiltä yhden must have -neuvon, ja se on pelttorit :D

f4maalis14

Jos innostaa lähteä myyjäksi jompaan kumpaan tapahtumaan, kannattanee pitää silmällä Muotikirppiksen Facebook-sivua (tai virallista nettisivua), missä infotaan kun pöydät tulevat varattavaksi. Viime vuonna muotikirppis oli massiivinen menestys, joten eiköhän tänäkin vuonna tavara liiku yhtä hienosti. Sitten jos olet vain potentiaalisen ostajan roolissa, laitahan kalenteriin päivät ylös omien mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Kommentit (5)

1/5 | 

Hah, tarkoittikohan se peltoreita lapselle vai vanhemmalle?
Nim. Joskus itselle kans ajatellut hankkia.. :D

Mutta vakavasti ottaen, mikään tavara ei oikeastaan ole välttämätön (tietysti vaatteita lukuunottamatta). Mun neuvo on, että hankitte sitten vasta tarpeeseen kun niitä ilmenee - ihan jokaisen tavaran ostaminen Baby Stylestä ei oo taloudellisesti eikä tilallisesti kauheen kannattavaa. Mulle vaatteiden lisäksi ihan must on ollut ekalla ja tokalla kerralla vuokrattava Vaavi-sänky, joka on siis sellainen pyörillä kulkeva pikkuinen pinnasänky vastasyntyneelle. Siinä meidän likka nukkui ja katseli maailmaa ekat kuukaudet ja se oli huomattavasti kätevämpi kuin mikään äitiyspakkaus- tai iso pinnasänky. http://www.vaavi.fi/

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Käsittääkseni äidille, että pysyy selväjärkisenä huudon keskellä :D

Näin minäkin olen asiaa järkeillyt, koska just nyt minulle voisi myydä mitä vaan "olennaista", kun en osaisi laittaa vastaankaan. Toki vaunut ja turvaistuimet on hankittava ennakkoon. Haluan ehdottomasti rullasängyn, että voin kuljettaa vauvaa mukanani tarpeen mukaan ympäri taloa :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Inkeri
2/5 | 

Neljän lapsen äitinä sanoisin että ehdottomin must hankinta on kantoliina! Ensimmäiselle lapselle hankittiin etukäteen pinnikset, vaunut, sitterit, puuhamatot jne jne. Tokaa lasta odottaessa möin nuo kaikki mainitut pois, ennen kolmatta luovuttiin hoitopäydästäkin. :) Tavarapaljoudessa ensikertalaisena helposti menee pää pyörälle mutta aika vähän sitä oikeasti tarvitsee, vaatteita ja vaippoja.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

mulla ystävä intoili tuosta kantoliinasta etukäteen, ja sitten kokikin sen ihan no-noksi kun vauva tuli, eli vissiin tää(kin) on makuasia :) minä pitän kyllä ideasta, eli ainon ainakin kokeilla. Ja pitää tavaramäärän ihan minimissä, vauvan kamojen käyttöikä on niin naurettavan lyhyt.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Oija
3/5 | 

Vauvojen kasvuvauhti on niin huima, että vaikka kaikki 50-60 -senttiset vaatteet onkin niin söpösiä, niin en niitä hirveää pinoa hamstraisi. Meillä ainakin molemmat on kasvaneet parhaimmillaan 5 cm kuussa! Siinä 65 sentin tienoilla kasvu hidastuu kai sen verran, että vaatteillakin on enemmän käyttökertoja. Ja sanoisin myös, että niin kauan kuin vauva ei kannattele yhtään päätään (alle parikuinen), niin kaikki pään yli pujotettavat jutut on aika hankalia. Varsinkin ensikertalaisvanhemmalle, joka pelkää vauvan rikkimenoa joka hetki :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
Lokakuu
<