Oli muuten jännää. Tälläinen videokamerakauhuinen kuin minä videokameran edessä.

AVA-kanavalla alkaa tänään klo 21:00 Maria Veitolan luotsaama Muotitietoinen, missä tutustutaan viimeisimpiin muotivillityksiin, etsitään tyyli-inspiraatiota ja vieraillaan suomalaisten muodinluojien luona. Joka jaksossa on mukana tyylibloggareiden tekemät muodonmuutokset/tyylipäivitykset, ja tässä osuudessa astuu kuvioihin myös yours truly. Minun jaksoni tulee ulos jouluaattona, se on aika helppo muistaa :D
Ajattelin olla ohjelmassa täysin itseni näköinen, joten valitsin ylleni Hironian minibaskerin, raitapaidan ja mustan A-linjaisen hameen. Erittäin minua.
Rekvisiittana myös kaikenlaista muuta "minua", eli Minna Parikan Gingeriä, vintagepaitaa pilkuilla ja tuo viininpunainen rusettilaukku on Cobblerina -merkin, jonka takana häärii jalkinesuunnittelijaopiskelija Sanna Niskanen. Sanna antoi minulle mallistonsa supersuloisen rusettilaukun pari kuukautta sitten, ja se on kulkenut iltamenoissa mukana siitä lähtien.
Hammastahnanväriset mokkakengät ovat Biancon loppualeista bongattu, irtorusetit ikivanhat.
 
Tässä pieni vilahdus omasta muuttujastani Heidistä, jonka pakotin maanittelin pukemaan ylleen inhokkiväriään keltaista. En voi vielä paljastaa mitä sitten tapahtui, mutta hauskaa meillä ainakin oli.
Kun minua kysyttiin mukaan Muotitietoiseen, ensimmäinen sisäinen reaktioni että hell no, hui videokameroita!!! Mutta silti kuulin suustani muodostuvan lauseen tottakai, olisi ihan mahtavaa. Tämä pikku projektini nimeltä itsensä kehittäminen selvästi toimii, koska liikun nykyään melko mielelläni ulos mukavuusalueeltani. Vaikka nyt esimerkiksi yritän voittaa ujouteni esiintymällä telkussa. Uskon, että kun tarpeeksi paljon haastaa itseään tekemään asioita laatikon ulkopuolella, jossain vaiheessa tapahtuu edistystä.

Kommentit (18)

1/18 | 

Mahtavaa, pitää ehdottomasti tsekata ensimmäisestä jaksosta alkaen ja vinkata tästä oman blogin lukijoillekin!

2/18 | 

Ihan mahtavaa olla lukenut edistymisestäsi bloggaajana alusta saakka. Pienestä purosta on tullut iso virta ja seuraavaksi televisio! Tsemppiä ja onnea. Itse yritän vasta päästä eroon normikameraujoudesta :D

Teija
4/18 | 

Oi voi, ajattelin että tuo jakso on aivan pakko katsoa - vaikken muuten telkkua avaakaan nykyisin - mutta sitten tajusin, että olen poissa Suomesta tuolloin. Vinkkailethan sitten jos jakson voi katsoa netin kautta myöhemmin :)
Ja kannatan suuresti mukavuusalueelta poistumista, kehittää kummasti luonnetta :P En minäkään koskaan uskonut pitäväni luentosarjaa opiskelijoille...

tea
5/18 | 

Harmi, että jaksosi osui juuri jouluaatolle, muuten olisi voinut katsoakin, mutta jouluaattona ei kyllä syömiseltä ja lahjojen avaamiselta ehdi

6/18 | 

Mä näin tän mainoksen telkkarissa ja mietin et hitto, onpa varmasti aika mielenkiintoinen ohjelma. Aloin jo mielessäni arvuuttelemaan aiemmin että keitäs kaikkia tähän "ekaan kauteen" onkaan pyydetty mukaan!

Hianoo!

Ems
7/18 | 

Moi! Tähän postaukseen aivan liittymätön asia, mutta kysytään nyt kuitenkin: olen menossa ensi viikoksi Edinburgiin ja Aberdeeniin tutustumaan yliopistoihin ja ajankäytöstä riippuen mahdollisuus olisi myös käydä Glasgowissa. Kumpaa siis suosittelet, päivän reissua Glasgowhun vai Edinburgin perusteellisempaa tutkimista? Luin kaikki matkapostauksesi Edinburgista mutta Glasgowsta en löytänyt mitään vaikka käsittääkseni siellä myös kävitte? :) Kiitos ihanasta blogista!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

pysy edinburghissa, se on kaiken perusteellisen tutkimisen arvoinen <3 Glasgow ei auennut minulle jotenkin yhtään, se oli moderni ja siellä oli kauppoja, siinäpä se. Eli olisi pitänyt olla joku paikallinen opas joka olisi vienyt oikeihin paikkoihin, että siitä olisi saanut jotain irti. Edinburghin kauneuden taas näkee heti, kun vaan katsoo ympärilleen, se on ihan mieletön paikka. Ehkä yksi upein matkakohde missä olen koskaan käynyt, ainakin tälläisen synkistelijän mielestä :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Saikku
8/18 | 

Tutun näköinen laukku! Mahtavaa nähdä täällä blogissa, jota luen liki päivittäin ystäväni tuotoksia. Minulla on kaksi Sannan laukkua (toinen mittatilaustyönä tehty) ja miehelläni Sannan tekemät, lahjana saadut kengät. Noita rusettilaukkuja olen kuolannut Sannan mallistosta jo alusta asti. Täytyy kyllä sanoa, että on aivan sinun näköinen. Noita rusettilaukkuja on eri värisiä. Jokainen kyllä hieman yksilöllinen. Sulle sopisi täydellisesti myös puna-valkoinen versio. ;)

Tyty
9/18 | 

Hei mahtavaa!!! Mä jotenkin arvelinkin, että sua pyydetään tähän mukaan! Jouluaattoaika ei haittaa, koska mulla on tvkaista-palvelu käytettävissä. Voin siis katsoa vähän myöhemmin sun jakson rauhassa, kun ei oo sukulaiset pörräämässä ympärillä. :)

AnneVee
10/18 | 

Tiedätkö, että stailataanko tuossa sarjassa yhtään ei-normaalivartaloista? Tuli vain mieleen eilen sarjan avausjaksoa katsellessa.:)

Jasmin
11/18 | 

Oi, pakko katsoa! Ellei satu menemään Samu-Sirkan Joulutervehdyksen kanssa päällekkäin. Siitä ei tingitä (kuten ei myöskään Lumiukosta) :D

Mymmeli
12/18 | 

Ää...ihana hattu! Pystyykö jakson muuten katsomaan jostain netti-tv:stä kun satun olemaan joulun ulkomailla?

13/18 | 

Onpa hieno juttu, minulle tulikin mieleen heti kun kuulin ohjelmasta että oletkohan sinä mukana :) Hih. Ja tuosta mukavuusalueen ulkopuolelle menosta, olen itse ainakin huomannut että kun tarpeeksi kauan sieltä pois niin se asia, mikä pelotti, ei pelotakaan enää niin paljoa. Minulla oli nuorena ihan hirvittävä esiintymiskammo, ja kun kävin matkailupalvelujen tuottaja koulun, jossa esiinnyimme luokan edessä lähes joka viikko.... (välillä jopa videokameralle) olen huomannut että pelkään nykyään huomattavasti vähemmän esiintyä ihmisille ja samalla päässyt ujoudestani huomattavan paljon eroon. Eli kyllä se loppupeleissä kannattaa, vaikka sillä hetkellä tuntuisikin epämukavalta.

~ http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/ ~

SallaP
15/18 | 

Hienoa, täytyy muistaa katsoa ohjelma. Olen ihan samaa mieltä mukavuusalueelta poistumisesta. Itse olen ottanut käytännöksi sanoa ensin kyllä ja kauhistella vasta sitten. Näin on tullut esim. töissä opittua hurjan paljon uutta. Kaikenlaista sitä osaa ja oppii, kun vain uskaltaa yrittää. Nykyään esim. suurelle yleisölle puhuminen ei kauhistuta yhtään.

paakku
16/18 | 

Iik, apua! mistä tuollaisen kirkkaanpunaisen laukun mahtaisi Suomesta saada, joka esiintyy tämän postauksen rekkitangon edessä? kiitos paljon jos satut tietämään vastauksen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla