Ei vitsi, Veera voitti äänestä muotibloggari Tukholman muotiviikolle -kisan ja arvatkaa ketä pyydettiin aveciksi!! Meillä oli niin hauskaa Manchesterissa, etten epäile yhtään etteikö tästäkin tulisi A-luokan reissu. Vähintään.

Ja mikä parasta, koska Veera on ammattikuvaaja, hän saa keskittyä mallistojen tallentamiseen ja minä voin raportoida muusta tunnelmasta. Että se olisi sitten suuntana Tukholma ensi viikon ma-ke. Jeah! 


logo

logo

Kommentit (10)

Muunica
1/10 | 

Onnea! Juuri oikea kaksikko pääsi matkaan. Kommentoinkin jo Veeran blogin puolella, että nyt saadaan aikuisten naisten rehellinen mielipide viikoilta eikä mitään teinihömppää. Mahtavaa.

... ja en siis tarkoita, että olisitte vanhoja :)

nimmari
4/10 | 

Mahtavaa! Ihanaa reissua teille!:) Kuuluu omiinkin haaveisiin päästä joskus paikan päälle:)

Kertokaa Tukholmalle terkkuja(on vähän ikävä viime syksyistä kotokaupunkia:') ja jäämme malttamattomina odottelemaan kuulumisia!

Anna
6/10 | 

Kysymys vanhassa blogissa vierailleesta Remington pearl wandista. Voisitko kertoa, miten ihmeessä tikkua olisi tarkoitus käyttää? Sain kyllä sillä aikaiseksi ihan kauniit kiharat mutta myös kolme palovammaa käsiini... Ongelmaksi muodostui se, miten latvat saa kierrettyä tikun ympärille ja pysymään siinä sen 10 sekunnin ajan.

Olisiko sinulla hyvää vinkkiä?

Mukavaa viikkoa ja kiitos jo etukäteen!

anei.
8/10 | 

jee! ihan loistavaa :)

heti ko kuulin veeran voitosta, ni aattelin mielessäni, että kunpa sä pääsisit kans, ja nyt pääsette molemmat! ihan loistavaa jeejeejee en malta odottaa tein juttuja sieltä :) tulossa on varmasti loistavia kuvia ja ihania tunnelmia; en malta ees odottaa että pääsen lukemaan teidän kuulumisia :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012