Tämä vanha vihreä Minimumin karvatakkini on niin outo, että se on aivan upea. Olen kuin Muppettien jäsen, mutta väliäkös tuolla. Nyt kun ollaan palattu takaisin Nightmare before Christmas -leffan maisemiin, niin outo sopii oikein hyvin myös pukeutumiseen. 

Lapsuudesta tutut Muppetit oli sarja, josta en silloin pitänyt lainkaan. Miss Piggy oli maailman ärsyttävin diiva ja Kermit täysi lapanen. Minuun vetosi oikestaan vain Gonzo ja Animal, olikohan pörrön nimi suomeksi Elukka. Nykyään olen suhtaudun paljon armollisemmin Miss Piggyyn, joka on kaikessa kitschiydessään huikea näky :D iso peukku kreiseille lookeille, olkoonkin lastenohjelmassa. 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat