Eilen vietettiin Tampereella Museoiden Yötä, jossa pääsi 6 eurolla vierailemaan kaikissa illan kohteissa. Me tosin valitsimme alkuillaksi, ennen museoilua, melkoista korkeakylttyyriä eli Avengers-elokuvan (ah supersankareita).

Lähdin suht rennoilla vaatteilla liikenteeseen, jalassa Onlyn mah-ta-vat drop crotch -housut, jotka näyttävät kaukaa ihan pappakalsareilta :D Minulla on joku juttu noita korotettuja vyötäröitä kohtaan, ei voi mitään. Rakastan niitä sekä miehillä että naisilla.


e1

e1

Leffan jälkeen siirryimme Monan&Paulin kanssa varsinaiseen Museoiden Yöhön ja nokat kohti Näsilinnaa eli Milavidaa ja Polkuja Milavidaan -näyttelyyn. Ilmainen näyttely on avoinna 27.5. asti, joten kaikki te, jotka haluatte nähdä taiteen lisäksi kiehtovan linnan sisältä, hetkenne on koittanut!


e8

e8


e7

e7


e3

e3


e2

e2

Mystisen kauniin Milavidan jälkeen suunnattiin vielä Tampereen Taidemuseoon, ja se ikävä kyllä jäikin viimeiseksi kohteeksi, sillä kello kilkatti yli puolen yön. Museossa on esillä Dimensio ry:n 40-vuotisjuhlanäyttely Taide humanisoi tekniikkaa.


e6

e6


e5

e5


e4

e4


e9

e9

Öinen Tampere antoi parastaan vielä kotimatkallakin, ensin taivaanranta oli vaaleanpunainen ja lopulta muuttui upean syvänsiniseksi. Erittäin onnistunut lauantai. Pitää ensi kerralla ottaa kiertelylle aikaa paljon enemmän, ja käydä läpi vaikka kaikkikin kohteet.

Kommentit (25)

5/25 | 

Avengers oli kyllä loistava :D Lontoossa ollut kauhee avengers-hype muutenkin.
Ja toi asu on aivan ihana <3 Sävysävyyn kaikki hiuksia myöten :)

Johanna
11/25 | 

Moikka, mitä kynsilakkaa sulla on kynsissä tossa kuvassa? Aivan ihanan näköstä! :)

laura
12/25 | 

Minäkin fanitan - jä käytän - drop crotch -housuja. Mutta pieni korjaus määritelmääsi; ei niissä ole korotettu vyötärö vaan pudotettu haara.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

joku tekstiilialan tyyppi viimeksi kun ihmettelin että mikä noiden virallinen suomenkielinen termi olisi (suora käännös toki on pudotettu haara) kirjoitti että nuo ovat mallia korotettu vyötärö, vaikka se hassulta kuulostaakin :D en sitten tiedä oliko se totta, mutta kaavoja piirrustaneena tuo periaatteessa käy järkeen. En tosin käy väittelemään oikeellisuudesta noin muuten ;D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Nooris
13/25 | 

aivan ihana tuo viimeinen kuva! Tämän vuoksi asun Tampereella, tästä kaupungista löytyy jokaiselle kulttuurielämyksiä. Museoissa ja taidenäyttelyissä pitäisi muistaa vierailla paljon useammin! :)
Terkkuja Nöpölle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011