Ulkona on mustaa, mieli on musta, vaatteet ovat mustia. Antaisin vasemman kenkäni, jos tulisi paljon valkoista lunta. Nyt heti.


_2

_2

Kommentit (17)

Santtuliini
2/17 | 

Sama homma täällä. On niin saakelin pimeetä, et mieliala laahaa sen takia matalalla. Jospa sitä lunta sitten joskus vielä sataisi...

5/17 | 

Mikähän on kun meikäläistä ei masenna yhtään tuo pimeä ilma...?! No, eiköhän ääni muutu kellossa kun ensi viikolla alkaa aikaiset aamuherätykset... :( Tuntuu varmaan sitten siltä kuin joutuisi keskellä yötä nousemaan ylös. Siltikään en niin välittäisi vielä siitä lumesta (tämäkin on ennenkuulumatonta minun tapauksessa!), kun sitten joutuu siirtymään kokonaan lättäpohjakenkiin :( Tässä kaupungissa kun tuntuu olevan niin, että jalkakäytäviä ei aurata. Siellähän sitten loikit kinosten seassa ja yrität rämpiä yhden jalan levyistä kinttupolkua pitkin. Jee.

Sanna
7/17 | 

Heh, hetken näytti, että toisessa jalassa tosiaan on eri kenkä.

Ihan vain pakkanenkin riittäisi näin alkuun..

Jenu
8/17 | 

Täällä on lunta noin 20cm (terveisin pohjoisen asukki) ja antaisin vaikka molemmat jalkani siitä, että lunta ei olisi. :/ Kyllähän se valaisee jne, mutta on märkää ja kylmää! Se piilotti alleen kaikki lehdet ja kesän rippeet. En tykkää. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013