Tässä taas nähdään meikäläisen kahtia jakautunut luonne pukeutumisen suhteen, ensin kirkkaanvalkoista (joukkuekaveri käytti sanoja neitseellisen näköinen pitsimekkoni kohdalla, joka aiheutti ehkä lievää naurunremakkaa) ja heti perään sysimustaa.


Paritan jostain syystä Ewa i Wallan mekon (saatu, Putiikki Rannalla) kanssa joka kerta pöllökoruni, en todellakaan osaa sanoa että miksi. Ehkä se näkyy mustasta pohjasta kerrankin kunnolla ja pääsee oikeuksiinsa.


Megamuhkea monikerroksinen röyhelöhelma on niin harvinaista nykyajan vaatteissa, että kaikki ilo irti tästä mekosta. Graafisuus ja selkeät linjat eivät ole meitä mollamaijoja varten.Onnellisuusprosenttini on noussut tässä viime päivinä samaa tahtia auringonvalon lisääntymisen kanssa, taidan olla vähän valosidonnainen tyyppi. En yhtään ihmettele että suomalaiset jurottavat ja mörköilevät välillä, haluaisinpa nähdä miten joku aurinkoinen italialainen handlaisi monen kuukauden sateen ja pimeyden, ja säilyttäisi elämänilonsa samanlaisena. Nii kerta. Antakaa meidän jurottaa rauhassa :D

Kommentit (19)

marianne
1/19 | 

Ihastuin heti tohon laukkuun! :)) Selailin varmaan 2011 vuoteen asti kaikki asustetunnisteelliset mut en löytäny siitä mainintaa vaikka tosi usein näkyki kuvissa.. Olis mukava tietää mistä se on peräisin ja kenen tekemä, oon ettiny just tollasta jo pienen ikuisuuden! :)

5/19 | 

Mä meinasin alkaa itkeen ku tajusin että viikon päästä aurinko on jo TUNNIN enemmän ylhäällä. Oon niin masentunu että nukun suurimman osan päivästä ku on koko ajan pimeetä. Aamulla ku heräät on pimeetä, päivällä ku pääsee kämpille on pimeetä. Kävi jopa kerran niin että nukuin päikkärit ja ku heräsin en tienny onko ilta vai aamu koska oli pimeetä taas kerran. Kirkasvalolamppu ois varmaan mullekki ihan jees :D

6/19 | 

Kyllä se kevät sieltä tulee. Talvi (ehkä!) tuntuu lyhyemmältä kun se vasta kunnolla alkoi ja päivä kuitenkin pitenee koko ajan.

Pepapwpa
8/19 | 

Sano mitä sanot, SÄ olet väärässä. Kyllä sä hehkut, ainakin kuvissa, olkoonkin vaikka sitä yrjöhehkua :D!

9/19 | 

Sen muuten on huomannu, et neljältä kun pääsee duunista (eikä oo harmaata pilvipöperöö koko taivas täynnä), niin alkaa oleen vähän valosaa. Jippi-kai-jee!

10/19 | 

Tuohan on ainakin kuvien perusteella oiva masunpiilotusvaate jos on vielä tarvetta moiselle ;) Pöllökoru yhdistettynä röyhelöihin tekee jostain syystä hiukan Liisa Ihmemaassa -henkisen kokonaisuuden ja sehän ei todellakaan ole huono juttu ^_^

myohmy
11/19 | 

Oih, pöllökoru kruunaa asun kuin asun. Mutta varsinkin tähän asuun sopii todella hyvin! Ihana kokonaisuus. Joku on muuten lukenut tai muuten vain lainaa Tampereen omaa kirjailijaa, Salla Simukkaa. Tykkäsin kovasti kahdesta ekasta osasta ja odotan tätä Musta kuin eebenpuu.

Majayna
13/19 | 

Jurottamisesta puheen ollen. Muistan kun opiskeluaikoina meidän yhdellä kurssilla oli espanjalainen vaihto-opiskelijapoika, ja hän ainakin oli toooooooodella väsyneen näköinen ilmestys niillä aamu kahdeksan tunneilla, kun oli juurikin pimeä ja kylmä keskitalvi. Me muut oltiin vain että mikäs tässä, mutta hän oli aivan tajuttoman väsynyt ja näytti siltä, että nukahtaisi pystyyn hetkellä millä hyvänsä. Taisi mainitakin jotain siitä pimeydestä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011